Hit enter after type your search item

Πέτρος Φιλιππίδης! Χρέη ύψους € 2 εκατομμυρίων Σε δυσμενή κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο διάσημος ηθοποιός, η καριέρα του οποίου καταστράφηκε εν μία νυκτί, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, έχει αφήσει τεράστια χρέη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», υπάρχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

«Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης.

Και πρόσθεσε ότι: «Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα: το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Μάλιστα, μία με δυο φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια».

Σημειώνεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι ο πρώτος ηθοποιός στο ελληνικό #MeToo, που δικάζεται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού νεαρών ηθοποιών.

Πέτρος Φιλιππίδης! Χρέη ύψους € 2 εκατομμυρίων
Πέτρος Φιλιππίδης! Χρέη ύψους € 2 εκατομμυρίων

Πέτρος Φιλιππίδης! Κατασχέθηκε η συλλογή σπορ αυτοκινήτων, μάρκας Porsche! αράλληλα σύμφωνα με δημοσίευμα ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Ειδικότερα, σε δημοσίευμα του περιοδικού CIAO, αναφέρεται πως κατασχέθηκε και η συλλογή σπορ αυτοκινήτων που είχε, μάρκας Porsche!

“ΠΕΘΑΝΕ” ο Πέτρος Φιλιππίδης!

Υπενθυμίζεται πως τις δύο προηγούμενες ημέρες μεταξύ των ανθρώπων που κατέθεσαν ήταν η Λένα Δροσάκη, αλλά και η Κάτια Δανδουλάκη.

Τέλος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η Λένα Δροσάκη κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της, ερωτήθηκε για το εάν έχει ακούσει ποτέ για βιασμό άλλης κοπέλας από τον Φιλιππίδη, με τη μάρτυρα να περιγράφει μια περίπτωση, διευκρινίζοντας όμως στη συνέχεια ότι δε μιλά για βιασμό και δε μπορεί να πει το όνομα

Πέτρος Φιλιππίδης ”Δεν έχω μιλήσει δυο χρόνια.”

Πέτρος Φιλιππίδης! Κατασχέθηκε η συλλογή σπορ αυτοκινήτων, μάρκας Porsche!
Πέτρος Φιλιππίδης! Κατασχέθηκε η συλλογή σπορ αυτοκινήτων, μάρκας Porsche!

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε αναστολή το σφυρί για το σπίτι στο Ψυχικό

ο είχε προαναγγείλει ο δικηγόρος του ηθοποιού Μ. Δημητρακόπουλος- Ο πλειστηριασμός ήταν προγραμματισμένος για σήμερα με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώΣε αναστολή οδηγήθηκε ο πλειστηριασμός του ακινήτου στο Π. Ψυχικό που ανήκει στον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα στις 10 το πρωί, ωστόσο τις τελευταίες ώρες πέρασε σε φάση αναστολής, δικαιώνοντας τις σχετικές προσπάθειες του δικηγόρου του ηθοποιού Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημητρακόπουλος είχε προαναγγείλει την εξέλιξη μιλώντας προ ημερών στη τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Η αλήθεια είναι ότι την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Μέχρι και αύριο το πρωί θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια να ανασταλεί… Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για τόσους πολίτες με οικονομικά προβλήματα να γίνει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη». Ο κ. Δημητρακόπουλος είχε προσθέσει ότι ο ηθοποιός «αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση» και ότι θα προσπαθήσει «να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη και να μην εκπλειστηριάσουν το σπίτι της οικογενείας του», όπου όπως τόνισε «εκεί μεγάλωσε και γεννήθηκε το παιδί του», κάνοντας έκκληση «να μη δείξουν τον σκληρό τους χαρακτήρα οι τραπεζίτες».

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο συνέβη και τον περασμένο Ιανουάριο όταν είχε προγραμματιστεί να βγει σε πλειστηριασμό και το εξοχικό που ανήκε στον Π. Φιλιππίδη και τη σύζυγό του, με επισπεύδουσα την Intrum Hellas.

Το σφυρί αφορούσε ένα οικόπεδο έκτασης 1.242 τ.μ., άρτιο και οικοδομήσιμο, στη θέση «Αμόνι» Σοφικού, της Δημοτικής Ενότητας Σολυγείας του Δήμου Κορινθίων. Η τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί στις 176.400 ευρώ (53.000 ευρώ για τα ποσοστά 50% εξ αδιαιρέτου), ενώ το ακίνητο κατασχέθηκε στις 16 Ιουνίου 2021 για οφειλή ύψους 200.000 ευρώ που αποτελεί μέρος της συνολικής απαίτησης. Και αυτός ο πλειστηριασμός ωστόσο ανεστάλη, όπως επίσης είχε προαναγγείλει τότε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Η μεζονέτα του Ψυχικού
Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση η μεζονέτα του ζεύγους στο Ψυχικό κατασχέθηκε για ποσό 450.000 ευρώ, στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, υπέρ της “VEGA I NPL Finance Designated Activity Company” και επισπεύδουσα είναι η Intrum Hellas. Το ποσό αυτό αποτελεί «μέρος της επιταχθείσης έντοκης απαίτησης της επισπεύδουσας σύμφωνα με την από 31-05-2021 επιταγή της προς πληρωμή», όπως αναφέρεται.

Ως τιμή πρώτης προσφοράς είχε οριστεί η εμπορική αξία του ακινήτου κατά την κατάσχεση και η οποία, με βάση την έκθεση εκτίμησης, ανέρχεται σε 290.250 ευρώ για το δικαίωμα του 50% εξ’ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας που ανήκει στον Πέτρο Φιλιππίδη, και αντίστοιχα για το 50% που ανήκει στην Ελπίδα Νίνου. Έτσι, η συνολική τιμή εκκίνησης διαμορφωνόταν σε 645.000 ευρώ.

Το σφυρί αφορά τη μία από τις δύο κατοικίες κτιριακού συγκροτήματος, το οποίο κτίστηκε επί οικοπέδου άρτιου και οικοδομήσιμου, έκτασης 675 τ.μ. Το οικόπεδο βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Ψυχικού, στο οικοδομικό τετράγωνο που περιβάλλεται από τις οδούς Δαβάκη, Στεφανάκου, Κυριακίδη, ενώ συνορεύει και με το χώρο των πρώην λατομείων που διεκδικούνται από την εταιρεία Κέκροψ.

Η συγκεκριμένη μεζονέτα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο συνολικής επιφάνειας 340 τ.μ. και αποκτήθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Νοέμβριο του 2005, ενώ βαρύνεται με προσημειώσεις και υποθήκες ύψους 1,75 εκατ. ευρώ.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :