Hit enter after type your search item

Ελένη Μενεγάκη – Μόλις ΕΣΚΑΣΕ η ΒΟΜΒΑ Μπαίνουν οι υπογραφές του ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ με τον Ματέο Παντζόπουλο Πόσες φορές πέσατε από τα σύννεφα ακούγοντας μια είδηση; Η Ελένη Μενεγάκη όμως μετά από τόσα χρόνια μπορεί και επιβάλλει τους δικούς της ρυθμούς! Ακόμα και στην ειδησεογραφία!

Ελένη Μενεγάκη ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ της που τα είπε όλα ΕΞΩ από τα δοντια

Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται είδηση για το παραμικρό. Ποσο μάλλον όταν…χωρίζει…ή, όταν μένει έγκυος στα 46 της!

Τώρα, μία ακόμα φορά έρχεται να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον γύρω από την ζωή της. Αν αναρωτηθήτε πως και γιατί έφτασε στο 3ο της διαζύγιο, δεν θα βρείτε τίποτα περισσότερο από εκείνες τις αιτίες που οδηγούν όλα τα ζευγάρια στο σημείο αυτό.

Ελένη Μενεγάκη

Όμως Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπολος είναι ένα διάσημο ζευγάρι…Λογικό είναι λοιπόν να  θυμόμαστε και την περίοδο πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο. Τίποτα τότε δεν προμήνυε το ότι θα βγάλουν λίγο αργότερα και ανακοίνωση από κοινού! ηλαδή, όλοι να αντιλαμβάνονται πως κάτι ή πολλά πράγματα στον γάμο τους δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, αλλά οι ίδιες έως ότου έρθει το πλήρωμα του χρόνου, να υποστηρίζουν πως όλα βαίνουν τέλεια. Μάλιστα φροντίζουν να υπογραμμίζουν πως είναι παντρεμένες…ακόμα!

Η συνέχεια σε πολύ λίγο! Μείνετε εδώ!…

Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :