Hit enter after type your search item
freegossip.gr Lifestyle News

Όλα τα νέα για τους διάσημους

Χαρά Βογδοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Χαρά Βογδοπούλου είναι ένα από τα κορίτσια που μπήκαν στο “My Style Rocks” με σκόπο να δείξει το δικό της στιλ και να καταφέρει να φτάσει στο τέλος του παιχνιδιού έτσι ώστε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Ίριδα Παπουτσή βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έχει δημιουργήσει ήδη τη δική πορεία στα social media και θέλει να αποδείξει πως το δικό της στιλ είναι αυτό που θα την κάνει να ξεχωρίσει!

Χαρά Βογδοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Χαρά Βογδοπούλου – Βιογραφικό, πραγματική ηλικία, καταγωγή, σπουδές
Είναι 24 ετών και δηλώνει επιχειρηματίας και instagrammer! Μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη αλλά έχει καταγωγή από την Κοζάνη. Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων στη Χίο και έχει επιλέξει να ασχολείται με το instagram! Mέσω της πλατφόρμας της μπορεί να διαφημίζει προϊόντα και γυναικεία ρούχα.

Θωμάς Κινδύνης βιογραφικό: Η μαθήτρια του που έγινε σύζυγος, η σεξουαλική παρενόχληση στα 19 του, οι γάμοι του, ηλικία…

Έχει δημιουργήσει το δικό της e-shop μέσα από το οποίο μια γυναίκα μπορεί να αγοράσει ρούχα!

Η μητέρα της ήταν αυτή που τη μύησε στη μόδα και της έχει μεγάλη λατρεία! Σύμφωνα με τη Χαρά Βογδοπούλου η μητέρα της είναι μια γυναίκα η οποία ήταν influencer προτού γίνει γνωστός ο όρος και ήξερε πολύ καλά πως να ντύνει τη μικρή της κόρη με άκρως εκκεντρικό τρόπο.

Χαρά Βογδοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Χαρά Βογδοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιατί μπήκε στο “My Style Rocks”
H Χαρά Βογδοπούλου είναι μια γυναίκα η οποία θέλει να ξεχωρίζει με το στιλ της και θεωρεί πως τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας δεν δείχνουν πράγματα τα οποία μπορούν να απευθυνθούν σε ένα ευρύτερο κοινό.

Το ριάλιτι μόδας είναι αυτό που της αρέσει πολύ και πιστεύει πως μπορεί να δώσει πράγματα στο παιχνίδι! Είναι φαν του προγράμματος και πιστεύει πως ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι οι πιο αυστηροί κριτές.

Υπάρχουν πολλά τα οποία θα δείξει στο παιχνίδι και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα και με τη νέα παίκτρια!

Η Χαρά Βογδοπούλου είναι ένα από τα κορίτσια που συμμετέχουν στο “My Style Rocks 2023” και κατάφερε με την είσοδο της στο παιχνίδι να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση. Διαθέτει όχη μοντέλου και έχει στιλ το οποίο είναι άξιο συζήτησης.

Ραφαέλα Ψαρρού βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το κορίτσι μπορεί να είναι μόλις 24 ετών, όμως έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση και μέσω του Instagram έχει αποκτήσει φανατικό κοινό το οποίο τη στηρίζει καθώς τα likes πέφτουν “βροχή”.

H Θεσσαλονίκη είναι η πόλη στην οποία μένει, αλλά η καταγωγή της είναι από την Κοζάνη και το “αίμα” της βράζει αφού διαθέτει την “τρέλα” της Μακεδονίας. Μάλιστα τη συνδυάζει με τη αισθητική που της δίδαξε η μητέρα της, την οποία λατρεύει.

Το e-shop το οποίο έχει δημιουργήσει αφορά σε γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ. Έχουν αρχίσει να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλή και εκείνη προωθεί την επιχείρηση της μέσω του Instagram αφού διαθέτει 26Κ followers.

Χαρά Βογδοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

H νεαρή επιχειρηματίας, η οποία έχει δημιουργήσει και μια πολύ όμορφη σχέση με έναν εξίσου πολύ γοητευτικό άνδρα, μπήκε στο “My Style Rocks” με σκοπό να παρουσιάσει το δικό της στιλ, καθώς πιστεύει πως τα κορίτσια που ήταν στο διαγωνισμό μέχρι τη στιγμή που μπήκε, δεν παρουσίαζαν προτάσεις οι οποίες να απευθύνονται στο ευρύ κοινό που παρακολουθεί το ριάλιτι μόδας.

H Χαρά Βογδοπούλου μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο γνωστό μέσο κοινωνική δικτύωσης παρουσιάζει πολλές εκδοχές του δικού της στιλ και παράλληλα δείχνει όλα όσα κάνει στην καθημερινότητα της.

Ως instagrammer επιλέγει να συνεργαστεί με γνωστές εταιρείες με σκοπό την προώθηση των προϊόντων τους. Και τα παρουσιάζει μέσω της δικής της αισθητικής. Το γούστο της είναι πολύ συγκεκριμένο και περιμένουμε να δούμε τι θα φέρει στο παιχνίδι.

 

x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :