Ελένη Μενεγάκη – τηλεθέαση: ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ!

Παίζει survivor με το …τσουβάλι, έχει ενότητα ξεχωριστή με τα προσωπικά της, απειλεί πως θα μείνει με το μαγιό στον αέρα, αρπάζει αγκαλιά το Μάκη μπροστά στο φακό, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ: ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΟ Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!
Η Ελένη που τους κρίνει όλους μέσα από την εκπομπη της  – κι ας λέει το αντίθετο . Η Ελένη που γκρινιάζει με όλα – κι ας προασπαθεί να είναι μεσ στη καλή χαρά. Η Ελένη συνεχίζει την ντροπιαστική για το τηλεοπτικό της όνομα πορεία.
Το προηγούμενο Σ/Κ δημοσίευσε φωτό με το πάνω μέρος του μπικίνι και αμέσως την Δευτέρα, είχε ολόκληρο πάγκο με μαγιό στην εκπομπή της. Εξηγήσαμε τις πρώιμες…κάψες της λοιπόν.
Σαν πανηγύρι η εκπομπή της. Του κιλού! Όλα μαζί τα διαφημίζει και χάνει τη μπάλα. Ήθελε να μη χάσει τους θεατές; Η μοναδική παρουσιάστρια που μπορεί χωρίς ικανοποιητική τηλεθέαση εδώ και πολλά – πολλά χρόνια, να έχει ακόμα εκπομπή!

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.