Γιάννα Παναγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιάννα Παναγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γιάννα Γ. Παναγοπούλου
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω,
Διδάκτωρ ΝομικήςΓιάννα Παναγοπούλου (ποινικολόγος)
Δικηγόρος Αθηνών (ποινικολόγος) είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

H Γιάννα Παναγοπούλου είναι Δικηγόρος Αθηνών (ποινικολόγος) μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Κύριο αντικείμενο ενασχόλησης της είναι το ποινικό δίκαιο. Είναι πτυχιούχος δύο σχολών του πανεπιστημίου Αθηνών, ήτοι της Νομικής Σχολής Αθηνών του Εθνικού & Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και συνάμα πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφίας, παιδαγωγικής & ψυχολογίας με κατεύθυνση ψυχολογία. Η κυρία Παναγοπούλου έχει χειριστεί επιτυχώς άλλοτε ως συνήγορος υπερασπίσεως και άλλοτε ως συνήγορος πολιτικής αγωγής ποινικές υποθέσεις κυρίως ανθρωποκτονίες που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη. Είναι μάχιμη ποινικολόγος με καθημερινή δικαστηριακή παρουσία.

Ποια είναι η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου που παντρεύτηκε τον διαιτητή Γ. Σταυρίδη με κουμπάρους Στεφανίδου – Ευαγγελάτο

Η δικηγόρος-ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από την παρουσία της στις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και διαιτητή της FIFA, Γιάννη Σταυρίδη…

Μάνος Παπαγιάννης: Τι λέει ο δικηγόρος του για την απάντηση της Σοφίας Παυλίδου;

Η τελετή έλαβε χώρα στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου και το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του, παρουσία της οικογένειας του, στενών συναδέλφων και αγαπημένων του φίλων.

Αμέσως μετά, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, όπου όλοι μαζί γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Πάντρεψαν την γνωστή δικηγόρο, Γιάννα Παναγοπούλου! Φωτογραφίες

Γιάννα Παναγοπούλου: Γάμος τον Οκτώβρη για την ποινικολόγο με τον διαιτητή της FIFA!

Η συνεργασία και η φιλία με την Στεφανίδου
Η Γιάννα Παναγοπούλου έχει δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο έχει συνεργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου, σε μεγάλες υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, κάτι που σφυρηλάτησε τη σχέση τους ανά τα χρόνια και δημιουργήθηκε μια φιλία, που επιστεγάστηκε με την κουμπαριά.

https://www.youtube.com/watch?v=_6k6BqrSK7A

Πως γνωρίστηκαν Γιάννα Παναγοπούλου και Γιάννης Σταυρίδης
Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν μερικά χρόνια, όταν ο Γιάννης Σταυρίδης έτυχε να δει την μέλλουσα σύζυγό του να υπερασπίζεται τηλεοπτικά μια από τις δικαστικές της υποθέσεις σε ένα από τα ταξίδια του από την Αμερική στην Ελλάδα, όπου ταξιδεύει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

 

Η γνωριμία δεν άργησε να έρθει και γρήγορα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ένα τρυφερό ειδύλλιο. Oι δυο τους παρά το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μαζί και ανυπομονούν να χορέψουν το χορό του Ησαΐα και να δημιουργήσουν την οικογένειά τους. Ο γάμος τους και η γαμήλια δεξίωση, μάλιστα, θα έχει ρομαντικό ύφος, όπως τον έχουν ονειρευτεί και οι δυο!Γιάννα Παναγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλάΓιάννα Παναγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γιάννα Παναγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γιάννα Παναγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γιάννα Παναγοπούλου για Ρούλα Πισπιρίγκου: Η προσέγγιση από την κατηγορούμενη και ο λόγος που δεν δέχτηκε να την εκπροσωπήσει

Οι έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο εκ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, βρίσκονται σε εξέλιξη, στο «φως» της δημοσιότητας όμως, ήρθε και ένα ακόμη στοιχείο σχετικά με το πώς σκέφτονταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μετά το θάνατο της Μαλένας.

Οι δύο γονείς απευθύνθηκαν σε δικηγόρο, με στόχο να στραφούν εναντίον του νοσοκομείου και να διεκδικήσουν αποζημίωση. Η επαφή είχε γίνει με την δικηγόρο, Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας 11/4 μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, η οποία αποκάλυψε όσα συνέβησαν.

Η δικηγόρος, Γιάννα Παναγοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπήρξε από την πλευρά της κατηγορουμένης κάποια προσέγγιση πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, εγώ όμως δεν δέχτηκα να έχω οποιαδήποτε εκπροσώπηση της οικογένειας, δεδομένου ότι τότε δεν υπήρχε κάποια ποινική δικογραφία σε εξέλιξη οπότε θεώρησα ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να τους προσφέρω τη νομική μου συνδρομή», είπε αρχικά η δικηγόρος..

«Αυτή τη στιγμή εγώ δεν εμπλέκομαι σε αυτή την υπόθεση, απλά εγώ θέλω να πω πως επρόκειτο για ένα πανέξυπνο άτομο, το οποίο είχε μία διάθεση να αντλήσει κάποιες πληροφορίες και δεν είχε απευθυνθεί μόνο σε εμένα, αλλά και σε άλλους νομικούς», κατέληξε η Γιάννα Παναγοπούλου.
Γιάννα Παναγοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.