Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει: “Το ένα μου μάτι είναι πράσινο και το άλλο γαλάζιο”

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει: “Το ένα μου μάτι είναι πράσινο και το άλλο γαλάζιο” Η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο περιοδικό People για τις δουλειές που έχει κάνει πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση, την σχέση της με την οικογένεια, αλλά και την διαφορετικότητα που έχουν τα μάτια της και μέχρι σήμερα δεν το έχει παρατηρήσει κανείς.

Δούκισσα Νομικού: Έφερε το καλοκαίρι! Μη σου πώ είναι το… καλοκαίρι!

Όποιος κοιτάζει τα μάτια της Δούκισσας Νομικού χάνεται στο πανέμορφο χρώμα τους, που όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά, στην δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι, έχουν διαφορετικό χρώμα καθώς το ένα είναι πράσινο και το άλλο γαλάζιο.

Δούκισσα Νομικού: “Είμαι πάρα πολύ κλειστή και drama queen”

Η Δούκισσα Νομικού μεταξύ άλλων μίλησε στο περιοδικό για την περίοδο που δούλευε ως βοηθός σερβιτόρου για να εξασφαλίσει το χαρτζιλίκι της: “Δούλεψα βοηθός σερβιτόρου με το που πέρασα στο πανεπιστήμιο, ήμουν περήφανη που τα κατάφερα. Ένιωσα πως μεγάλωσα, ενηλικιώθηκα και θέλησα να σταματήσω να ζητάω χρήματα από τους γονείς μου. Ήταν κάτω από το σπίτι μου, έρχονταν όλοι μου οι φίλοι, περνούσαμε ωραία και είχα και τα δικά μου χρήματα” είπε.

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ: ”ΚΛΑΙΩ ΠΟΛΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΠΛΗΓΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ…”

Η απόφαση της Δούκισσας Νομικού να μένει μέχρι και σήμερα στο πατρικό της σπίτι μαζί με την οικογένεια της είναι απολύτως συνειδητή. Η Δούκισσα στην ερώτηση αν θέλει να μείνει μόνη της απαντά: ” Όχι αφενός γιατί φοβάμαι, δεν μου αρέσει η μοναξιά, αφετέρου δεν έχω νιώσει ποτέ την καταπίεση στο σπίτι μας”.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: