Καλά να πάθει! Φουρθιώτη και “Ε’ ήθελε ο Καρβέλας! (Kρατήθηκε και δεν έπεσε στην παγίδα να …φύγει!)

Τον προκαλούσε ο Φουρθιώτης στα καλά καθούμενα. Έβαζε μπροστά τα…τρία εκ. τηλεθεατών που ΔΕΝ ΕΧΕΙ φυσικά ούτε για αστείο και πόσο μάλλον στο “ε”.

Βάζοντας λοιπόν μπροστά τους θεατές που δεν έχει, τους θεατές που δεν έχει ρωτήσει, άρχισε εξ ονόματος τους, να προκαλεί τον Καρβέλα, να φύγει αν δεν του αρέσει. Όταν όμως καταδέχεσαι, να μιλάς με κάποιον που με τη στάση σου απέναντι του, δεν δείχνεις να εκτιμάς, φταις εσύ. Δεν φταίει εκείνος. Ο Καρβέλας έκανε το μάγκα μία ακόμα φορά, χωρίς όμως να χει έτοιμη τη…συνέχεια στο μυαλό του. Τι θα έκανε αν ο άλλος του έφερνε αντίρρηση; Τίποτα. Τι θα έκανε αν ο άλλος, αντί να μαζευτεί, του έκανε και ντου; Θα μοιαζε αδύναμος. Έτσι φάνηκε.

Την όποια φήμη πίστευε πωςείχε, την στραπατσάρησε με το να συναναστραφεί τον Φουρθιώτη! Πήγε για να την επιβεβαιώσει στο “ε” και στα μάτια μας τουλάχιστον, την εξαφάνισε. Ο…ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, τον είχε μελετήσει. Είχε καταλάβει πια πως δεν μπορεί να τον πλήξει ο Καρβέλας σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση. Τον προκάλεσε λοιπόν και μάλιστα, αντί να σηκωθεί ο Καρβέλας να φύγει από μόνος τους, τον έδιωχνε ο Φουρθιώτης. Το ότι ο Καρβέλας δεν έχασε τον έλεγχο και παρέμεινε, σε συνδυασμό με όσα είπε στη συνέχεια, μας έδωσε να καταλάβουμε, πως υπάρχει συμβόλαιο. Προφανώς, στον αέρα, ο ένας, προσπάθησε να εκθέσει τον άλλο σε λάθη τα οποία θα χρησημοποιούσε αργότερα στο δικαστήριο.

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.