Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Μάκης Τριανταφυλλόπους βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Γενικές πληροφορίες Γέννηση 14 Αυγούστου 1954 (67 ετών)
Θεσσαλονίκη Ο Ευθύμιος (Μάκης) Τριανταφυλλόπουλος (14 Αυγούστου 1954) είναι Έλληνας δημοσιογράφος και εκδότης.

Βιογραφικά στοιχεία
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1954 και είναι γιος του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλόπουλου, υποστράτηγου της Χωροφυλακής με καταγωγή από το Λεόντιο Αχαΐας, και της Ευγενίας. Πρώτος του ξάδερφος είναι ο δημοσιογράφος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Φοίτησε για τρία χρόνια στην Ιατρική Σχολή της Μπολόνια της Ιταλίας, για δύο χρόνια πολιτικές επιστήμες στο ίδιο πανεπιστήμιο και στη συνέχεια με μετεγγραφή για δύο χρόνια στη Νομική Σχολή Αθηνών, σπουδές που δεν ολοκλήρωσε. Κηρύχθηκε κατ’ επανάληψη ανυπότακτος, γιατί απέφευγε να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Μάκης Τριανταφυλλόπους: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης με την 24χρονη Γεωργία

Διαφορετική ήταν η σημερινή έναρξη για την Ναταλία Γερμανού αφού ξεκίνησε μόνη της στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες ενώ στη συνέχεια καλωσόρισε τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμπιστεύτηκε η Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη.

«Κανένας μόνος, είναι το σύνθημα που πηγαίνει από στόμα σε στόμα αυτές τις μέρες και θα έπρεπε να είναι και το μότο της ζωής μας… Θα ξεκινήσουμε σήμερα διαφορετικά και χωρίς να χάσω χρόνο θα καλωσορίσω έναν άνθρωπο που μετρά πάρα πολλά χρόνια στον χώρο… Είναι ο μόνος άνθρωπος που μίλησε με το όνομά της και το πρόσωπό της η 24χρονη Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη… Είναι ο κύριος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος».

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη instagram και Μένιος Φουρθιώτης instagram! Μαζί με την Γεωργία Μπίκα

«Ζούμε σε μια εντελώς φαλοκρατική και ανδροκρατούμενη κοινωνία. Τα περί φεμινισμού είναι παραμύθια, φούμαρα. Όπως ο φασισμός έτσι και η φαλοκρατία υπάρχει στην ψυχή των ανθρώπων. Πιστεύω ότι ξεκινάει από τις μανάδες που μεγαλώνουν αγόρια και όχι μόνο από τους πατεράδες… Έχω και εγώ αγόρι, έχω και δυο κορίτσια. Το δικό μου αγόρι, που είναι αγόρι αγόρι – αυτούς τους τύπους που βιάζουν δεν τους θεωρώ αγόρια – φλερτάρει, ερωτεύεται, αγαπάει, δίνεται και η έννοια βία και βιασμός είναι άγνωστη λέξη. Ο βιασμός δεν είναι μόνο σωματικός όταν κάνεις έρωτα μαζί της με το ζόρι αλλά και το να την ακουμπήσεις απλά.

Υπάρχουν όρια που είναι τα όρια της αξιοπρέπειας και της συμβίωσης, στη συγκεκριμένη περίπτωση το ευχάριστο είναι ότι όλος αυτός ο κόσμος βγήκε έξω και ότι όλες αυτές οι γυναίκες σήκωσαν το κεφάλι απέναντι σε μια νοοτροπία που δυστυχώς υπάρχει ακόμα» είπε αρχικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.’

Στη συνέχεια ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξή τους με την Γεωργία.

Δημήτρης Φιντιρίκος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Δυστυχώς τα παιδιά του κόσμου είναι αναλώσιμα για όλους αυτούς και για τους βιαστές και για τους ιατροδικαστές και τους ανακριτές. Εκείνο που με συγκίνησε περισσότερο είναι ότι έχει μια ωραία ιστορία το πως έφτασα εγώ στη Γεωργία. Όταν έπεσε το Γιάκοβλεφ το αεροπλάνο, είχα πάει πάνω πριν από όλους και είχε ειδοποιήσει ότι φαίνεται η τουρμπίνα, βράδυ. Μέσα στο σκοτάδι μου είπε κάποιος ότι είναι ο αδερφός του μέσα στο αεροπλάνο και μου έδωσε το τηλέφωνό του για να τον ενημερώνω.

Με αγκάλιασε, με φίλαγε. Αυτός ο άνθρωπος έτυχε να είναι στενός φίλος εώς και συγγενής της Γεωργίας. Μίλησε με τη Γεωργία, μετά ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα στο facebook, πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα, πήγα Θεσσαλονίκη χωρίς να ξέρω τι θα συναντήσω… Βρήκα ένα αρνί. Συγκλονίστηκα. Βρήκα ένα παιδάκι, άβγαλτο, απονήρευτο, εγκαταλελειμμένο, ορφανό από γονείς, ο σύντροφός της έχει πεθάνει και έχει και έναν αδερφό και μια αδερφή ετεροθαλή που διεκδικούν το σπίτι που μένει» είπε ο δημοσιογράφος.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και έγινε γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» στους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo, Star, Alpha, Alter και Epsilon. Παράλληλα με την τηλεοπτική και εκδοτική του δράση, πραγματοποιεί ραδιοφωνικές εκπομπές ενώ διατηρεί και τον ενημερωτικό ιστότοπο «Zougla.gr». Τον Αύγουστο του 2008 ανέλαβε την θέση του αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Κατοικεί[1] στην Εκάλη Κηφισιάς. Έχει νυμφευθεί δύο φορές και έχει παιδιά.

Δημοσιογραφική καριέρα
Τηλεοπτική παρουσία
Τη δεκαετία του 1990 εργάστηκε αρχικά στον τηλεοπτικό σταθμό New Channel, μετέπειτα στο Star και στη συνέχεια στο ΣΚΑΪ και μετέπειτα Alpha, όπου διατηρούσε δύο εκπομπές: τον «Κίτρινο Τύπο» και την «Ζούγκλα». Το 2000 αποχώρησε[2] από τον Alpha, στον οποίο επέστρεψε λίγο αργότερα για να αποχωρήσει[2] εκ νέου το 2003, όταν και συγκρούστηκε με τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού λόγω της άρνησης της διοίκησης να προβληθούν για δεύτερη φορά επίμαχα βίντεο για αυθαίρετα κτίσματα του επιχειρηματία Θεοχαράκη με την εκπομπή να διακόπτεται στον αέρα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση αν και ο Τριανταφυλλόπουλος είχε υποσχεθεί να μην προβάλει τα συγκεκριμένα βίντεο, λόγω απειλής μηνύσεων και αγωγών καθώς και αμφισβήτησης των στοιχείων, αθέτησε την υπόσχεσή του με αποτέλεσμα να του ζητηθεί να μαγνητοσκοπεί τις εκπομπές του δύο μέρες πριν από την προβολή τους. Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε ότι είχε συμφωνήσει κάτι ενώ η Ένωσις Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών μίλησε για λογοκρισία. Επέστρεψε στον Alpha για τρίτη φορά το 2004 αλλά αποχώρησε[2] τον Οκτώβριο του 2006 καθώς συγκρούστηκε με τη διοίκηση του καναλιού. Αιτία ήταν το θέμα της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος», η οποία είχε ως θέμα το μαύρο χρήμα προς τους πολιτικούς. Σύμφωνα με τη διοίκηση του ζητήθηκε[2] να διευκρινίσει αν υπάρχουν στοιχεία για τις καταγγελίες που επρόκειτο να μεταδώσει και αν η έρευνα που παρουσίαζε ήταν τεκμηριωμένη ενώ κατά τον Τριανταφυλλόπουλο του ζητήθηκε[2] να μην προχωρήσει η μετάδοση της εκπομπής ύστερα από πιέσεις που ασκήθηκαν από πολιτικούς.

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, διατηρώντας και τις δύο εκπομπές. Με το κλείσιμο του Alter, το 2011, δημιουργεί το διαδικτυακό κανάλι Ζούγκλα TV και συνεχίζει εκεί τις δύο εκπομπές του.

Αγορά τηλεοπτικού σταθμού
Το 2013 ιδρύει τον διαδικτυακό σταθμό GR TV, ο οποίος στην πορεία δεν απέκτησε αυτόνομη τηλεοπτική παρουσία, αλλά συνεργάστηκε με διάφορους περιφερειακούς σταθμούς στην Ελλάδα. Την περίοδο εκείνη αγόρασε τον τηλεοπτικό σταθμό Body in Balance και εξέπεμψε από τη συχνότητά του το Zoom TV (νυν New Epsilon TV), με ενημερωτικό περιεχόμενο συν τις εκπομπές του GR TV. Από εκεί συνέχιζε τις δύο εκπομπές του μέχρι το 2014, οπότε πούλησε το Zoom στον Φίλιππο Βρυώνη, ιδιοκτήτη του Extra Channel, συνεχίζοντας εκεί τις εκπομπές του.

Εκδοτική παρουσία
Το 2005 μαζί με τον Τάσο Καραμήτσο και τον Θέμο Αναστασιάδη ίδρυσαν την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το πρώτο φύλλο της οποίας κυκλοφόρησε στις 27 Φεβρουαρίου. Το ποσοστό του στην εφημερίδα ήταν 40%. Η εφημερίδα σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Στις 14 Ιανουαρίου 2008, μετά από την κριτική που δέχτηκε η εφημερίδα για την υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του Χρήστου Ζαχόπουλου, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος διαχώρισε δημόσια τη θέση του από τη στάση που τήρησε η εφημερίδα. Την ίδια ημέρα, με απόφαση που ελήφθη ομόφωνα από την γενική συνέλευση δημοσιογράφων και εργαζομένων, ο Τριανταφυλλόπουλος τέθηκε «εκτός της οικογένειας της εφημερίδας».

Μετά τον διαχωρισμό αυτό ακολούθησε τηλεοπτική κόντρα μεταξύ του Θέμου Αναστασιάδη και του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου μέσα από τις εκπομπές τους. Παράλληλα ο Τριανταφυλλόπουλος κατηγόρησε[4] τον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων Κλαδά ότι προσπάθησε, μέσω βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος και επισκέφθηκε τον Τριανταφυλλόπουλο, να μεσολαβήσει έτσι ώστε ο Θέμος Αναστασιάδης να τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητές του.

Ο βουλευτής αργότερα αποκαλύφθηκε[5] ότι ήταν ο Κώστας Κουκοδήμος ενώ η καταγγελία του Τριανταφυλλόπουλου για τον Κλαδά μπήκε[5] στο αρχείο. Το Μάρτιο του 2008 ανακοινώθηκε ότι ο Τριανταφυλλόπουλος πούλησε το μερίδιό του στην εφημερίδα (40%) στην εταιρία “Πήγασος” της οικογένειας Μπόμπολα για περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Για την υπόθεση Ζαχόπουλου, όσον αφορά τη δημοσίευση προσωπικών στιγμών από την εφημερίδα, ο Τριανταφυλλόπουλος απαλλάχθηκε[6] από το δικαστήριο. Το Νοέμβριο του 2009 κυκλοφόρησε μαζί με τον Θανάση Λάλα την εβδομαδιαία εφημερίδα “Veto”, η οποία έκλεισε[7] τον Δεκέμβριο του 2010 λόγω οικονομικών προβλημάτων. Από την εφημερίδα είχε αποχωρήσει νωρίτερα ο Θανάσης Λάλας. Για δύο δημοσιεύματα της εφημερίδας αγωγές έχουν καταθέσει οι Ντόρα Μπακογιάννη και Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αποκαλύψεις
Οι εκπομπές του συχνά είχαν αποκαλυπτικό περιεχόμενο δημιουργώντας εκτενείς συζητήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο χώρο της πολιτικής.

Προβλήματα με την δικαιοσύνη
Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής του σταδιοδρομίας έχει καταδικαστεί αρκετές φορές από τα δικαστήρια και έχει τιμωρηθεί πολλάκις από την ΕΣΗΕΑ. Στις 22 Οκτωβρίου 1995 το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ του επέβαλε[8] την ποινή της εξάμηνης διαγραφής σχετικά με καταγγελίες ασθενών που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Κίτρινος Τύπος”. Το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο αποφάσισε, ύστερα από προσφυγή του Τριανταφυλλόπουλου, την επικύρωση[8] της αρχικής ποινής.

Τον Ιανουάριο του 1996 η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε[8] τη διαγραφή για ένα έτος του Τριανταφυλλόπουλου ύστερα από εξώδικο δήλωση καθηγητού, ο οποίος θεώρησε ότι προσβλήθηκε από ραδιοφωνικές εκπομπές του δημοσιογράφου. Το ίδιο έτος το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών καταδίκασε[8] τον Τριανταφυλλόπουλο σε πρόστιμο τριάντα εκατομμυρίων δραχμών καθώς διαστρέβλωσε σκοπίμως και εκ προθέσεως το νόημα περικοπής που απομόνωσε από την αναφορά του κ. Παπαθεμελή, προσδίδοντας σ’ αυτήν εκ διαμέτρου αντίθετο περιεχόμενο από το πραγματικό.

Ο Παπαθεμελής είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη καθώς στην εκπομπή “Κίτρινος Τύπος” το 1995 ο Τριανταφυλλόπουλος υπονόησε ότι ο πρώτος υπήρξε χουντικός. Παράλληλα η ΕΣΗΕΑ του επέβαλε[8] την ποινή της ανάκλησης στην τάξη. Στις 8 Νοεμβρίου 1996 το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε[8] την διαγραφή του Τριανταφυλλόπουλου για έναν μήνα καθώς έκρινε ότι συκοφάντησε συνάδελφό του. Στις 4 Ιανουαρίου 2001 το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ επέβαλε[8] την ποινή της διαγραφής για τρεις μήνες στον Τριανταφυλλόπουλο ύστερα από καταγγελία δικηγόρου για πλαστά έγγραφα και ψεύδη που ακούστηκαν κατά την διάρκεια εκπομπής.

Το 2002 το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων τον καταδίκασε σε φυλάκιση 15 μηνών για κατά συρροή συκοφαντική δυσφήμηση του Σιδερίδη, αντιπρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τον οποίο είχε κατηγορήσει σε εκπομπή του πως είχε κτίσει εξοχική κατοικία στα καμμένα στον Διόνυσο. Η αίτηση ακυρώσεως που κατέθεσε ο Τριανταφυλλόπουλος κατά της απόφασης του εφετείου απορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο.

Το 2007 το Μονομελές Πρωτοδικείο επιδίκασε 60.000 ευρώ στον πρώην δήμαρχο Αλμυρού, Σπύρο Ράππο, για συκοφαντική δυσφήμηση, απόφαση για την οποία έχει κατατεθεί έφεση από τον δημοσιογράφο, ενώ το 2009 για την ίδια υπόθεση το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως. Ο δημοσιογράφος ζήτησε έφεση, η οποία είχε και ανασταλτικό χαρακτήρα.

Το Σεπτέμβριο του 2009 το Εφετείο Αθηνών επιδίκασε στον Μιχαήλ Σταθόπουλο αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ κρίνοντας ως «ψευδείς, υβριστικούς και συκοφαντικούς» τους ισχυρισμούς του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σχετικά με τη συμμετοχή του πρώτου στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Την αποζημίωση υποχρεούνται να καταβάλουν ο Τριανταφυλλόπουλος και το κανάλι Alpha ενώ τα χρήματα, σύμφωνα με τον Σταθόπουλο, θα διατεθούν στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών για έρευνα με αντικείμενο τη δημοσιογραφική δεοντολογία.[9] Επίσης μέχρι σήμερα ο Αδάμ Ρεγκούζας έχει δικαιωθεί[10] από τα ελληνικά δικαστήρια σχετικά με αυτά που είχαν ακουστεί στις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου.

Παράλληλα τα κανάλια στα οποία εργαζόταν έχουν τιμωρηθεί με πρόστιμα από το ΕΣΡ για ρεπορτάζ που έχει μεταδώσει ή για τη χρήση κρυφής κάμερας. Συγκεκριμένα[8] ο Σκάι τιμωρήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 1996 με πέντε εκατομμύρια δραχμές για τη χρησιμοποίηση κρυφής κάμερας στις εκπομπές Ζούγκλα και Κίτρινος Τύπος, και την 1η Απριλίου 1997 με πρόστιμο είκοσι εκατομμυρίων δραχμών επίσης για χρήση κρυφής κάμερας.

Ύστερα ο μετέπειτα Alpha τιμωρήθηκε τον Ιανουάριο του 2000 με εξήντα εκατομμύρια δραχμές και τρεις ημέρες μετάδοσης της απόφασης στα δελτία ειδήσεων για χρήση κρυφής κάμερας και για προσβολή της τιμής και της υπόληψης του ατόμου, τον Μάιο του 2000 με ηθική κύρωση, διαβιβάζοντας για πέντε ημέρες στα δελτία ειδήσεων του σταθμού την καταδικαστική απόφαση του ΕΣΡ σχετικά με εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, στην οποία παραβιάστηκαν[8] άρθρα του συντάγματος (ελεύθερη ανάπτυξη προσωπικότητας κ.ά.), τον Δεκέμβριο του 2000 με σύσταση καθώς και ηθική κύρωση διαβιβάζοντας για τρεις ημέρες στα δελτία ειδήσεων του σταθμού την καταδικαστική απόφαση της αρχής για παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας κ.ά. και τέλος στις 23 Μαΐου 2002 με 100.000 ευρώ αναφέροντας την καταδικαστική απόφαση επί τρεις ημέρες στα δελτία ειδήσεων καθώς σε εκπομπή του σχετικά με τον βουλευτή Χρυσανθακόπουλο παραβίασε κανόνες δεοντολογίας κ.ά.

Το Alter καταδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2004 σε πρόστιμο 50.000 ευρώ για δημόσιο διασυρμό, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους σε πρόστιμο πενήντα χιλιάδων και εκατό χιλιάδων ευρώ για χρήση κρυφής κάμερας και για αθέμιτο τρόπο συλλογής πληροφοριών και τον Ιούλιο του 2005 σε πρόστιμο 40.000 ευρώ για παράνομη μαγνητοφώνηση κ.ά.

Μεγάλο σάλο είχε προκαλέσει η προβολή προσωπικών στιγμών του Στέφανου Κορκολή με μια 15χρονη. Ο Κορκολής αθωώθηκε για όλες τις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η ΕΣΗΕΑ είχε χαρακτηρίσει[4] «αήθη τηλεοπτικό κανιβαλισμό» την προβολή του συγκεκριμένου βίντεο. Επίσης η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επέβαλε[11] πρόστιμο 35 εκατομμυρίων δραχμών στον Τριανταφυλλόπουλο και τον τηλεοπτικό σταθμό για την προβολή της κασέτας.

Στις ίδιες εκπομπές (2 και 5/12/1999) είχαν αναγνωστεί[12] και αποσπάσματα από το προσωπικό ημερολόγιο του σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη, για το οποίο επίσης έχει κατακριθεί από την ΕΣΗΕΑ[12] και τον δημοσιογραφικό[13][12] κόσμο ενώ του είχαν επιβληθεί[12] και σχετικές χρηματικές ποινές.

Κατά καιρούς είχε συγκρουστεί με τον Αλέξη Κούγια καθώς και με τον Σωκράτη Γκιόλια, δημοσιογράφο και πρώην συνεργάτη του, τον οποίο κατηγορούσε[14] για τη στάση του στην κόντρα μεταξύ Κουρή – Κοντομηνά ενώ τον έδειχνε ως ιδιοκτήτη του τρωκτικού ιστολογίου.[15] Κριτική έχει δεχθεί και για το ότι δεν έχει υπηρετήσει[16][17] στον στρατό επικαλούμενος λόγους ψυχικής υγείας. Ο ίδιος ισχυρίζεται[17] ότι δεν υπηρέτησε επειδή η Χούντα απέταξε τον πατέρα του από τη χωροφυλακή.

Τον Ιούνιο του 2014 ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με ανάρτησή[18] του στο facebook κατήγγειλε ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών δέχτηκε πολιτικό εκβιασμό[18] από δημοσιογράφο φωτογραφίζοντας τον Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος με αναρτήσεις του στον διαδικτυακό του ιστότοπο προειδοποιούσε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο με προσωπικές στιγμές υποψηφίου.

Για την πρακτική του αυτή ο Τριανταφυλλόπουλος δέχτηκε επικρίσεις[13][16][19][20] από μερίδα του τύπου και του πολιτικού κόσμου καθώς και από την ΕΣΗΕΑ

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :