Hit enter after type your search item

Nefeli Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά η 24χρονη απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η Νεφέλη Μεγκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα το σωτήριο έτος 1997.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και αποφάσισε να τα αφήσει όλα αυτά στην άκρη για να ασχοληθεί με την κωμωδία και το youtube. Mέσα από τα βίντεο και τα instagram posts ενημερώνει και αναλύει με απλό, κατανοητό αλλά και κωμικό τρόπο καθημερινά νομικά ζητήματα. Λατρεύει τις γάτες και το καλό φαγητό, ενώ εκνευρίζεται με τα ασυμμάζευτα δωμάτια.

Μια influencer και content creator που με το χιούμορ της, τον καυστικό τρόπο που αναλύει τα προβλήματα της καθημερινότητας, την σπιρτάδα και την αμεσότητα που εκπέμπει, είναι το next big thing στον χώρο του YouTube και του stand up.

Nefeli Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Nefeli Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Η Νεφέλη Meg.
Φλέβα καλλιτεχνική από μικρή, ανέβαινε στο σανίδι με τις θεατρικές ομάδες στις οποίες συμμετείχε στην Έδεσσα, την πόλη που μεγάλωσε, έγραφε διηγήματα και όνειρο της ήταν να γίνει σκηνοθέτης. Μου περιγράφει όμως, πως ο κόσμος που ανοίχτηκε μπροστά της όταν πέρασε Νομική στη Θεσσαλονίκη, είναι ένας κόσμος που λάτρεψε.

Nefeli Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Nefeli Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ως content creator, δημιουργεί βίντεο με νομική διάσταση. Συνδυάζει την κωμωδία με την επιστήμη της νομικής, με απλό, σαφές και ευθύ ύφος. Στην Ελλάδα, η Νεφέλη είχε εντοπίσει έλλειψη περιεχομένου τέτοιου είδους και θεώρησε πως ο κόσμος το έχει ανάγκη.«Το να κάνεις τη νομική προσιτή στον κόσμο, να την εκλαϊκεύεις, είναι δύσκολο.

Γεια σου: Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πρεμιέρα αύριο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Από την εμπειρία μου, οι συνάδελφοι δικηγόροι “δυσκολεύονται” να μιλάνε απλά και κατανοητά σε κάποιον που δεν ξέρει. Νιώθουν ότι θα χάσουν την ιδιότητα του νομικού αν σταματήσουν να μιλούν λόγια. Όμως, αν ένα νομικό ορισμό τον εξηγήσεις με περαιτέρω νομικούς ορισμούς, τι θα καταλάβει ο άλλος που δε ξέρει;» μου λέει από την άλλη γραμμή του ακουστικού.

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Νεφέλη τελείωσε τη Νομική. Περπατώντας στην Αλεξάνδρου Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είδε μια αγγελία από ένα μαγαζί που έψαχνε για stand up comedians και αναρωτήθηκε «γιατί όχι, θα πάω να το κάνω. Ήταν κάτι σαν κωμικός μονόλογος, γιατί ήμουν 40 λεπτά πάνω στη σκηνή. Ήταν fun, έκανα τον κόσμο να γελάσει. Αυτό μου έδωσε τόση ικανοποιήση, που δεν έβρισκα χρόνια μέσα από τη σχολή. Έκανα τον κόσμο να γελάσει και ένιωσα ολόκληρη».

Μετά από την πρώτη εμφάνιση της στη σκηνή, η Νεφέλη αποφασίζει να ασχοληθεί με το stand up, αλλά την προλαβαίνει στη στροφή η πανδημία και το πρώτο lockdown. Οπότε, η εναλλακτική του YouTube και των social media, ήταν μονόδρομος.

«Νιώθω ότι ο κόσμος το έχει ανάγκη και το βλέπω και από το feedback που λαμβάνω από το κοινό, το οποίο χτίστηκε αργά και σταθερά, ακριβώς γιατί το περιεχόμενο δεν είναι τόσο fun.Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι κυρίως εκτίμησης. Δεν έχω hate comments. Κάποιος που διαφωνεί με το περιεχόμενο μου, το κάνει με επιχειρήματα. Και αυτό είναι τέλειο, γιατί υπάρχει διάλογος και ανάλυση».

Nefeli Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το πρώτο viral βίντεο της Νεφέλης πραγματευόταν τις εικονικές υπογραφές και κατά πόσο είναι hoax. «Είχα στεναχωρηθεί με τις φωτιές τον Αύγουστο και ανέβασα αυτό το βίντεο, για να ενημερωθεί ο κόσμος, καθώς υπήρξε αρκετή παραφιλολογία εκείνες τις μέρες. Το βίντεο έγινε viral. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση να σου πω την αλήθεια» λέει.

Γεια σου: Η Μαρία Μπακοδήμου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου

Nefeli Meg βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Μαρία Μπακοδήμου έρχεται το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 14.30 στον ΣΚΑΪ για να κάνει τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου πιο… «γεια σου».

Η Μαρία θα «κλείνει το μάτι» στην επικαιρότητα δίνοντας έμφαση στη θετική πλευρά των γεγονότων με το χαρακτηριστικό της χιούμορ και το καυστικό της σχόλιο. Μαζί με τη Μαριλού Ρεπαπή και τον Θέμη Καίσαρη θα ασχολούνται με όλα όσα βλέπουμε στην τηλεόραση, στο δρόμο, όσα συζητάμε με τους φίλους μας, όσα ονειρευόμαστε καλωσορίζοντας με ένα έξυπνο, συναισθηματικό, οικείο και χαρούμενο «γεια σου» τη νέα παρέα του σαββατοκύριακου, που θα γίνει συνήθεια.

Αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα, ειδήσεις που εκπλήσσουν και πρόσωπα που θα απολαύσουμε σε… #GeiaSou συνεντεύξεις υπόσχονται ένα χαλαρό και ανατρεπτικά fun τόνο στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, όπως τα σχεδιάζει η Μαρία με την ομάδα της.

Εξίσου #GeiaSou τύποι, οι έμπειροι δημοσιογράφοι Τάσος Μπιμπισίδης και Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ενώ το δικό της αποτύπωμα θα αφήνει η γνωστή στον διαδικτυακό κόσμο, Nefeli Meg.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Ρουμπής και την αρχισυνταξία η Χριστιάννα Μπαξεβάνη.

 βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :