Hit enter after type your search item

Τάσος Λέκκας βιογραφικό! Η ΜΗΤΕΡΑ, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και Η σχεση Κατάγεται από την Ελλάδα και είναι 27 χρονών. Γεννήθηκε στην Πάτρα, και όλα τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη περιοχή Περιβόλα. Ο Τάσος Λέκκας, από πολύ μικρή ηλικία ήξερε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική και έτσι, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Αφού τελείωσε το σχολείο, πέρασε στην Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από την οποία αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά.

Τα επαγγελματικά του βήματα

Είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος συνέχεια εξελίσσεται και μέσα από τις δουλειές του, αποδεικνύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά, σε κάθε ρόλο που του δίνεται.

Έχει ασχοληθεί κυρίως με το θέατρο και μερικές από τις πιο γνωστές παραστάσεις που έχει συμμετάσχει είναι οι: “H νύχτα των μυστικών”, “Ο θάνατος του εμποράκου”, “Το τρίτο στεφάνι” και “Το σπίτι με τα κόκκινα γιασεμιά”. Φέτος, τον απολαμβάνουμε στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, η οποία προβάλλεται στον Alpha TV, Δευτέρα – Τετάρτη στις 22:40.

Τα οικονομικά προβλήματα και ο θαυμασμός στη μητέρα του

Ο ίδιος, έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια όσων αφορά τον οικονομικό τομέα. Συγκεκριμένα, είναι παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, με αποτέλεσμα η μητέρα του, να έχει ρόλο και πατέρα. Ωστόσο, ο Τάσος Λέκκας την έχει σαν πρότυπό του, αφού η ίδια παρόλες τις δυσκολίες, ήταν πάντα δίπλα του με ένα χαμόγελο και αυτό και μόνο αρκούσε και κάλυπτε όλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν.

Ο ρόλος του στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”

Ο Τάσος Λέκκας, ενσαρκώνει στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, τον ρόλο του “Τάσου”. Εκείνος, είναι ανιψιός του Χρήστου και του Γιώργη, ο οποίος τον φιλοξενεί στο σπίτι του, αφότου γύρισε από την Αυστραλία. Ένα πρόβλημα στο πόδι, τον αναγκάζει να μείνει εκτός από την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, βυθίζοντάς τον σε θλίψη.

Παράλληλα, είναι αρκετά φιλόδοξος και θέλοντας να πετύχει στη ζωή και να εντυπωσιάσει το θείο του, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο δήμαρχος, μπερδεύει τα προσωπικά με τα επαγγελματικά του και έτσι, ξεκινάει μία σχέση με την Μαρία, με σκοπό να προσεγγίσει τον πατέρα της και να συνεργαστούν επαγγελματικά.

Τάσος Λέκκας ”Η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές.” «Η μαμά μου έκανε ό,τι μπορούσε. Υπήρξαν κι άνθρωποι, γείτονες, φίλοι της που μας βοηθούσαν. Οι γονείς του παιδικού μου φίλου, του Γιώργου, που μένουμε δίπλα, ήταν πάντα βοηθητικοί.

Τάσος Λέκκας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η αδερφή της μάνας μου επίσης. Μπορεί να μας έδιναν ρούχα που δεν κάνανε στον κολλητό μου. Κάποια γειτόνισσα μπορεί να μας έδινε φαγητό. Εμείς δυσκολευόμασταν οικονομικά γιατί η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές. Φυλούσε παιδάκια.

Τάσος Λέκκας ''Η μητέρα μου δεν είχε σταθερές δουλειές.''

Αυτή η νύχτα μένει! Πρωταγωνιστούν Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα

Ενώ υπήρχε όλη αυτή η δυσκολία, δεν είχαμε μιζέρια. Είχαμε χαρά μέσα στο σπίτι. Παίρναμε βιβλία και διαβάζαμε. Μου έλεγε ότι έχουμε τόσα π.χ. 10 ευρώ. Να πάρουμε φαϊ ή ένα βιβλίο; Έλεγα εγώ λίγο φαϊ κι ένα βιβλίο. Χτίσαμε έτσι μια βιβλιοθήκη. Με πήγαινε με μια ομπρελίτσα στο θέατρο και πλήρωνε 40 ευρώ. Ήταν πολλά. Με πήγαινε να κάνω θέατρο, που δεν ήθελα να γίνω γιατρός, και κοινωνικά θα έλεγε να γίνεις γιατρός να κάνεις λεφτά. Ηθοποιός με οριακά 99% ανεργία» είπε ο Τάσος Λέκκας.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και στο τέλος συγκινήθηκε έντονα.

Τάσος Λέκκας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Τάσος Λέκκας είναι ηθοποιός.

ΒΟΜΒΑ με το ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ζαμπέτογλου Γαλακτερού! Η Νάνσυ μίλησε πρώτη φορά γι αυτό!

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ η Κατερίνα Καινούργιου! Ποιος είναι ο Βασίλης Ροδόπουλος που την έκανε 3ευτυχισμένη!

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο θάνατος του εμποράκου (2019), Το τρίτο στεφάνι (2020), Επαρχία (2022), Το σπίτι με τα κόκκινα γιασεμιά (2022).Το σπίτι με τα κόκκινα γιασεμιά

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ η Κατερίνα Καινούργιου! Ποιος είναι ο Βασίλης Ροδόπουλος που την έκανε 3ευτυχισμένη!

Trailer 01:11
Εργογραφία
Ηθοποιός (6)
Ειρήνη (Θέατρο 2022)
Περιοδεία
Επαρχία (Θέατρο 2022)

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πανελλήνια ΘΛΙΨΗ! Πόσες μέρες ζωής έμειναν σύμφωνα με τις εξετάσεις!

 

Θέατρο Οδού Κυκλάδων – Λευτέρη Βογιατζή
Το σπίτι με τα κόκκινα γιασεμιά (Θέατρο 2022)
Χώρος Κ4
Το τρίτο στεφάνι (Θέατρο 2021)
Παλλάς
Το τρίτο στεφάνι (Θέατρο 2020)
Παλλάς
Ο θάνατος του εμποράκου (Θέατρο 2019)
Εμπορικόν

Οι σημειώσεις του Tάσου Λέκκα

Το όνομα μου είναι Τάσος Λέκκας και είμαι ένας νέος ηθοποιός. Γεννήθηκα πριν από 27 χρόνια στην Πάτρα, όπου και μεγάλωσα, συγκεκριμένα λίγο πιο έξω από το κέντρο, σε μία περιοχή που ονομάζεται Περιβόλα. Μια περιοχή γεμάτη δέντρα, αλάνες και σπίτια με κήπους. Ένα μέρος από αυτά που σου χαρίζουν όμορφες παιδικές αναμνήσεις γεμάτες γδαρμένα γόνατα και ρούχα βαμμένα από γρασίδι και χώμα.

Τάσος Λέκκας βιογραφικό! Η ΜΗΤΕΡΑ, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και Η σχεση
Τάσος Λέκκας βιογραφικό! Η ΜΗΤΕΡΑ, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και Η σχεση

Όντας το παιδί μιας μονογονεϊκής οικογένειας στην Ελλάδα, έμαθα από πολύ νωρίς τι σημαίνει η έννοια “σοβαρά οικονομικά προβλήματα“. Η μητέρα μου πάλευε μόνη της με τέρατα, και αν εξαιρέσουμε κάποιους συγκεκριμένους, δεν είχε καμία βοήθεια κι όμως, ποτέ δεν έχασε το χαμόγελο και τη θετική της ματιά για το μέλλον. Πάντα, λέει, πως, όταν είσαι στον δρόμο σου και προσπαθείς θα τα καταφέρεις.

 

Ήταν μεγάλο μάθημα αυτό. Όταν γύρω στα 3 χρόνια μου με πήγε σε ένα θερινό σινεμά να δούμε το “Great dictator” του Τσάρλι Τσάπλιν και της είπα πως θέλω να γίνω ηθοποιός έκανε τα πάντα για να τα καταφέρω, ενώ ο περίγυρος το θεωρούσ επαιδική ανοησία. Τώρα τόσα χρόνια μετά, είμαι επαγγελματίας ηθοποιός απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Είναι μεγάλη χαρά να μπορείς να λες ότι ένα μεγάλο σου παιδικό όνειρο επετεύχθη.

Το να είσαι ηθοποιός ή καλλιτέχνης εν γένει δεν ήταν και ποτέ κάτι εύκολο,πόσο μάλλον σε μία τόσο ιδιαίτερη εποχή όπως αυτή που ζούμε. Μια εποχή γεμάτη φόβο, πανδημία, βομβαρδισμούς σε πόλεις με αμάχους νεκρούς, οικονομική κρίση, απαγόρευση κυκλοφορίας, βία κάθε είδους, τρομερή παραπληροφόρηση και όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας κάθε μέρα. Κι όμως μέσα σε όλα αυτά δόθηκε και μία ηχηρή μπουνιά κατά του φασισμού. Βγήκαν επίσης στην φόρα, τρομερά εγκλήματα και άνθρωποι μίλησαν για τον πόνο
που βίωσαν απ’ τα χέρια “ανθρώπων” με επιρροή. Και το σημαντικότερο; Ακούστηκαν!

Ήταν πολλή ανάγκη αυτό, που λέει και ο Καβάφης στην μισή ώρα του. Ίσως σιγά σιγά με την εμπειρία των τελευταίων δύο χρόνων να αρχίσουμε να μην θεωρούμε την ελευθερία και τις ανθρώπινες αξίες ως κάτι δεδομένο και να τους δίνουμε την βαρύτητα που τους αξίζει.
.Μέσα σε όλα αυτά, λοιπόν,που έφεραν αυτά τα δύο χρόνια, ήρθαν και αυτά τα πολύ θετικά γεγονότα. Πάντα υπάρχει και κάτι θετικό απ’ το οποίο μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη.

Τάσος Λέκκας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε, είχα την τύχη να είμαι ενεργός ηθοποιός, στο “Τρίτο Στεφάνι”του Ταχτσή, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Πέρσυ κάναμε πρόβες με μάσκες κάτι που μου φαινόταν αδιανόητο. Υπήρχε μέσα μας πάντα η σκέψη του αν τελικά θα καταφέρουμε να ανέβουμε κι όμως είδα τον κόσμο να έρχεται στο θέατρο κάθε μέρα, κάτι που μας έδωσε κουράγιο και χαρά.

Το ίδιο καλοκαίρι ήμουν σε περιοδεία στην παράσταση “η ιστορία ενός μονόφθαλμου” σε σκηνοθεσία Αικατερίνης Παπαγεωργίου, σε παραγωγή μιας νέας ομάδας ονόματι “The young quill”. Και εκεί, στις επαρχίες, γέμιζαν τα θέατρα και οι πλατείες που παίξαμε. Και φέτος, στην δεύτερη σεζόν του “Tρίτου Στεφανιού”, ο κόσμος συνεχίζει να δείχνει την ανάγκη του για θέατρο.

Τάσος Λέκκας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Του έχει λείψει ίσως. Πριν κάμποσο καιρό (την περίοδο της καραντίνας) μου είπε κάποιος, ότι εδώ οκόσμος καίγεται και εσύ ασχολείσαι με το θέατρο. Τον προέτρεψα, λοιπόν, να σκεφτεί κάτι που είχα διαβάσει λίγους μήνες πριν. Πως θα ήταν άραγε, του είπα, η καραντίνα σου χωρίς ταινίες, χωρίς σειρές, χωρίς ζωγραφική, χωρίς μουσική και βιβλία. Θα ήταν το ίδιο εύκολη; Δεν νομίζω.Η τέχνη είναι μία διέξοδος και είναι αναγκαία, μπορεί όχι ζωτικής σημασίας, αλλά αναγκαία. Ειδικά σε τέτοιους καιρούς είναι ακόμα περισσότερο αναγκαία. Είναι περίεργη και ιδιαίτερη η εποχή που ζούμε, η τέχνη έχει την δύναμη να βοηθήσει τον άνθρωπο να κρατήσει το χαμόγελό του.

Τάσος Λέκκας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Τάσος Λέκκας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :