Τέρμα προκλητική η Ελένη Μενεγάκη: ”τα παιδιά μου δεν πανέ στο ιδιο σχολειο με τα δικά σας”

Τέρμα προκλητική η Ελένη Μενεγάκη: ”τα παιδιά μου δεν πανέ στο ιδιο σχολειο με τα δικά σας” Για την ακρίβεια, τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη, δεν πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο με τα δικά σας. Αυτή ήταν η ατάκα που βγήκε από το στόμα της βασίλισσας. Καιτώρα, μπορείτε να αινσθανθείτε όσο άσχημα θέλετε. Ακούτε εκεί να μην έχετε πολλές δεκάδες χιλιάδεςευρώ μόνο για τα δίδακτρα. Είναι το τι λες, πότε το λες και το πως το λες. Το μόνο που μας μένει μερικές φορές είναι η απορία κατά πόσο κατά λάθος λέγονται αυτά τα πράγματα. Πόσο αυθόρμητα και πόσο επίτηδες!

Το κράξιμο της Μενεγάκη σε τραγουδίστρια για το υπερβολικό μπότοξ!

 

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη ΠΡΟΚΑΛΕΙ! "Τα ΠΑΙΔΙΑ μου ΔΕΝ πηγαίνουν στο ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με τα δικά σας!"
Ελένη Μενεγάκη ΠΡΟΚΑΛΕΙ! “Τα ΠΑΙΔΙΑ μου ΔΕΝ πηγαίνουν στο ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με τα δικά σας!”

Τόσο υπολογίζουμε να έδινε για τρία παιδιά. Και να πέσαμε έξω να μας συγχωρείτε που δεν πήραμε τηλέφωνο για να μιλήσουμε με το Σεν Κάθριν.

Ελένη Μενεγάκη Προκαλεί ξανά! Μετα το ''τα παιδιά μου δεν πανέ στο ιδιο σχολειο με τα δικά σας''
Ελένη Μενεγάκη Προκαλεί ξανά! Μετα το ”τα παιδιά μου δεν πανέ στο ιδιο σχολειο με τα δικά σας”

Η μικρή Μαρίνα φοιτά στο Βρετανικό σχολείο Saint Catherine στη Λυκόβρυσση. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά και τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα. Μάλιστα η Ελένη παλαιότερα έχει σε φίλες της ότι δυσκολευόταν να συνεννοηθεί με τις δασκάλες που οι περισσότερες είναι Αγγλίδες και πως οι κόρες της, Λάουρα και η Βαλέρια που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, ήταν οι καλύτερες μεταφράστριες!

Η φοίτηση σε αυτό το σχολείο δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή εκτός από την άριστη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, τη δυνατότητα της φοίτησης σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

Κρατηθείτε λοιπόν για να δείτε την φυσικότητα με την οποία η Ελένη Μενεγάκη λέει, τι άλλο; Την αλήθεια. Τα παιδιά σας, δεν πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο με το δικό της!

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

Σε ποιο ιδιωτικό σχολείο πηγαίνει
Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο σχολείο όπου όλα τα μαθήματα τόσο του Δημοτικού όσο και του Γυμνασίου και του Λυκείου, διδάσκονται στα αγγλικά ενώ τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Στο ίδιο σχολείο φοιτούν οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Μενεγάκη Λάουρα και Βαλέρια.

Μάλιστα η Μενεγάκη παλαιότερα έχει πει ότι δυσκολευόταν να συνεννοηθεί με τις δασκάλες των παιδιών της καθώς οι περισσότερες είναι Αγγλίδες.

Το συγκεκριμένο σχολείο δίνει τη δυνατότητα στον μαθητή να μάθει άριστα την αγγλική γλώσσα και να φοιτήσει σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

Στα μαθήματα που κάνουν τα παιδιά, περιλαμβάνεται μουσική όπως φλάουτο, πιάνο, εργαστήρια τεχνολογίας,

Στις εγκαταστάσεις υπάρχει σύγχρονο θέατρο, πισίνα, εργαστήρια, γήπεδα και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως χθες, με το που γύρισε σπίτι της έπεσαν όλοι πάνω της να της πούνε πως λόγω κακοκαιρίας δε λειτουργεί το wi-fi.

Τρόμος για την Ελένη Μενεγάκη: Η τρομακτική εμπειρία από την πλημμύρα στην Άνδρο
Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως στην αρχή τα παιδιά της παρουσίασαν ως πρόβλημα το ότι δε θα μπορούν να συμμετάσχουν σήμερα στην τηλεκπαίδευση και θα χάσουν το μάθημα ενώ μετά της είπαν ότι χωρίς το wi-fi δε μπορούν να μιλήσουν ούτε με τους φίλους τους ούτε να δουν τις ταινίες που θέλουν,

 

Τάκης Ζαχαράτος: Μεταμφιεσμένος σε … Ελένη Μενεγάκη

«Να ρωτήσω κάτι που δε το ξέρω γιατί τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας, κάνανε σήμερα μάθημα μέσω wi-fi; Τα δικά μου κάνανε. Το λέω γιατί πήγα χθες σπίτι και με πιάσανε όλοι. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι δεν έχουμε wi-fi. Ε, καλά λέω και εγώ τι έγινε, “πως αύριο θα πρέπει να κάνουμε μάθημα από το internet” μου λένε. Εντάξει λέω ρε παιδιά, μέχρι αύριο θα δούμε.

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Ελένη Μενεγάκη: Ο Γιώργος Παπακώστας και τα Burger του
Όχι μου λένε, δε λειτουργεί τίποτα. Αφού όλα λειτουργούν στο σπίτι λέω και εγώ αλλά μου είπαν ότι δε λειτουργεί τίποτα με wi-fi, δε μιλάμε με τους φίλους μας, δεν παίζει το netflix… Είπα και εγώ τέτοια αγωνία για το wi-fi και το μάθημα…» είπε η παρουσιάστρια.

Ελένη Μενεγάκη: Τα δικά μου παιδιά ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ όπως τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!
Ελένη Μενεγάκη: Τα δικά μου παιδιά ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ όπως τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!

Διαβάστε ακόμα:

Τι ΚΟΙΝΟ έχουν Ελένη Μενεγάκη, Έλενα Κουντουρά και Στέλιος Καζαντζίδης Τον Βασίλειο Κωστέτσο φιλοξένησαν στο “Πρωινό” η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, την Πέμπτη 13/1. Ο σχεδιαστής μόδας παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας τόσο για την καριέρα του και τη συνεργασία με πολλά διεθνή super models, όσο και για τα παιδικά του χρόνια και τους γονείς του.

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε όταν η συζήτηση στράφηκε στον πατέρα του, διατηρούσε σχολή οδηγών με πολλές διάσημες να έχουν υπάρξει μαθήτριές του. Μεταξύ αυτών και η Ελένη Μενεγάκη, η Έλενα Κουντουρά και ο Στέλιος Καζαντζίδης.”Ο μπαμπάς μου είχε κάνει το ’35 την πρώτη σχολή οδηγών. Από τις τελευταίες που έμαθε οδήγηση ήταν η Ελένη Μενεγάκη και η Έλενα Κουντουρά.

Την Έλενα Κουντουρά έτσι την γνώρισα. Με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει: “Έχω και ένα μοντέλο που είναι στο Παρίσι. Τώρα πήγε και της έβγαλα το δίπλωμα. Τώρα πήγε. Αν σε ενδιαφέρει μου έδωσε το τηλέφωνό της.

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

Έλενα Κουντούρα την λένε”. Του λέω: “Μου κάνεις πλάκα! Η κοπέλα αυτή κάνει καριέρα στο Παρίσι”. Είχε βγάλει και δίπλωμα στον Καζαντζίδη”, είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ελένη Μενεγάκη επίδειξη χλιδής! Σε Πάνω απο 8 νησιά θα πάει και φέτος, εσύ;

Μενεγάκη επίδειξη χλιδής! Σε Πάνω απο 8 νησιά θα πάει και φέτος, εσύ; «Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θαλασσα!

Η Ελένη Μενεγάκη στο καμαρίνι της

Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Μεγανησι (μεγάλη μας αγάπη), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί! Καλές βουτιές!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στο Ιόνιο, όπου και θα επισκεφθεί όλα τα αγαπημένα της νησιά, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη και το χιονισμένο ΣΠΙΤΙ της

Μενεγάκη επίδειξη χλιδής! Σε Πάνω απο 8 νησιά θα πάει και φέτος, εσύ;
Μενεγάκη επίδειξη χλιδής! Σε Πάνω απο 8 νησιά θα πάει και φέτος, εσύ;

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει πάνω στο σκάφος με φόντο τα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Ελένη Μενεγάκη! ΑΤΥΧΗΜΑ στην Άνδρο

Μενεγάκη επίδειξη χλιδής! Σε Πάνω απο 8 νησιά θα πάει και φέτος, εσύ;

Ελένη Μενεγάκη! Η εξομολόγηση για τη δίαιτα της

 

Ελένη Μενεγάκη! Η εξομολόγηση για τη δίαιτα της Η Ελένη Μενεγάκη μετά τη γέννα του τέταρτου παιδιού της επέστρεψε ανανεωμένη και έχοντας χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Η Ελένη Μενεγάκη στο καμαρίνι της

Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της έχει αναφέρει ότι δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, έχει ελάχιστη κοιλίτσα και κάνει δίαιτα! Η Ελένη σήμερα την ώρα που πήγε στη κουζίνα της εκπομπής της,

δε δίστασε να πει «εγώ δε θα ολοκληρώσω τη δίαιτα ποτέ!

Η Ελένη Μενεγάκη και το χιονισμένο ΣΠΙΤΙ της

Το τελευταίο διάστημα δε μπαίνω καθόλου στη κουζίνα, το πα στο Βασίλη (Καλλίδη). Του είπα δε γίνεται καλέ μου, έχω τινάξει τη δίαιτα στον αέρα»!

Ελένη Μενεγάκη! Η εξομολόγηση για τη δίαιτα της

Ελένη Μενεγάκη! Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και η εξομολόγησή της για την αποβολή της

 

Ελένη Μενεγάκη! Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και η εξομολόγησή της για την αποβολή της Ένα ευαίσθητο κοινωνικό θέμα προσέγγισε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου.

Ζητά ΒΟΗΘΕΙΑ η Ελένη Μενεγάκη! Πως ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ τον λογαριασμό;

Η Ελένη Μενεγάκη φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της μια γυναίκα που αντιμετώπισε πολυάριθμες δυσκολίες μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα και να κρατήσει στην αγκαλιά της τα παιδιά της.

Ελένη Μενεγάκη! Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και η εξομολόγησή της για την αποβολή της
Ελένη Μενεγάκη! Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και η εξομολόγησή της για την αποβολή της
Ελένη Μενεγάκη! Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και η εξομολόγησή της για την αποβολή της
Ελένη Μενεγάκη! Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και η εξομολόγησή της για την αποβολή της

Η καλεσμένη της αποκάλυψε ότι απέβαλε και αυτό το γεγονός της γέννησε, όπως είναι λογικό, πολύ αρνητικά συναισθήματα.

Η παρουσιάστρια έδειξε να συγκινείται κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης της καλεσμένης της και ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

Μενεγάκη – Παντζόπουλος! Η ΑΓΝΩΣΤΗ περιπέτεια υγείας του Ματέο

«Είχες μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε, πολλές γυναίκες και εγώ μέσα σε αυτές και πολλές, άλλες γυναίκες, την εποχή που διανύουμε, – δεν ξέρω για παλαιότερα- τυγχάνει να έχουν μια άτυχη εγκυμοσύνη, μια εγκυμοσύνη που δεν προχωράει, για λόγους που δεν χρειάζεται να τους ψάξουμε. Πάντα υπάρχει ένας λόγος».

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη κάνει δημόσια αναφορά σε άτυχη εγκυμοσύνη της.

 

Ελένη Μενεγάκη! Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και η εξομολόγησή της για την αποβολή της

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Μετά τις ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ, ΤΡΕΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ και ΠΛΟΥΤΟΥ! Αν εκείνο το 30νταετίας σκάνδαλο που συγκλόνισε τον πλανήτη, θα έπρεπε σήμερα, ακριβώς επειδή η δύναμη των σόσιαλ είναι αμέτρητη, να σοκάρει τόσο και περισσότερο στην Ελλάδα, η..μάστιγα του μαζικού μπούλινγκ που δέχεται ο πληθυσμός που ακολουθεί τις διάσημες ινφλουένσερς.

Ελένη Μενεγάκη

Πιστέυουμε είναι από τα κοινωνικά “εγκλήματα” που δεν έχουν ακόμα καταλογιστέι ως τέτοιο. Όπως η μέχρι πρότεινως ατιμώρητη εργασιακή κακοποίηση, η σεξουαλική παρενόχληση και άλλα, που επί δεκαετίες, δεν αποτελούσαν όχι μόνο έγκλημα, αλλά ήταν και κατεστημένο. Ήταν κάτι το φυσιολογικό!

Ελένη Μενεγάκη! Σε ΧΛΙΔΑΤΕΣ διακοπές τώρα τον Αύγουστο του 2022
Ελένη Μενεγάκη! Σε ΧΛΙΔΑΤΕΣ διακοπές τώρα τον Αύγουστο του 2022

Μπορείτε να διαφωνίσετε όσο θέλετεκαι ως προς την βαρύτητα του τρόπου που δρουν στα σόσιαλ οι ινφλουένσερς που πλουτίσουν στην υγεία των κορόιδων που τους κάνουν like ή follow!

Πόλλοι followers, αντιλαμβάνονται τι τους κάνουν οι διάσημες, πολλοί πάλι όχι. Σημασία έχει πως στις διάσημες όπως η Ελένη Μενεγάκη καρφάκι δεν καίγεται το πόσο μειονεκτικά κάνουν τις…δήθεν φίλες τους στο ίνσταγκραμ να νοιώθουν.

Μενεγάκη διακοπές

Σε τι χρησιμεύει άρεαγε να έχει 1,3 εκ. ακολούθους στο ίνσταγκραμ; Για την τσέπη της αγαπημένης μας Ελένης Μενγάκλη μπορούμε να φανταστούμε! Όμως γι’ αυτούς το ένα εκατομμύριο και 350 χιλιάδες ανθρώπους που την ακολουθούν, πόσο ευχάριστο είναι να βλέπουν τις πόζες τις από πισίνες, από σκάφος, τα ντυσίματα της, την…χαρά της ακόμα και σαν συμβολικό παράδειγμα καλοκαιρινού άγρειου μπούλινγκ, τι πιο ισχυρό, από το να βλέπεις ανα΄ρτηση της βασίλισσς της Εςλληνικής τηλεόρασης να σου λέει πόσο χαίρεται που θα πάει και φέτος στα 8 αγαπημενα της νησιά (μόνο αυτά του Ιουνίου ανέφερε);

Ελένη Μενεγάκη Προκαλεί ξανά! Μετα το ''τα παιδιά μου δεν πανέ στο ιδιο σχολειο με τα δικά σας''
Ελένη Μενεγάκη Προκαλεί ξανά! Μετα το ”τα παιδιά μου δεν πανέ στο ιδιο σχολειο με τα δικά σας”

Σε πόσα μπορείτε να πάτε εσείς; Πόσες μέρες; Μερ δικόσας σκάφος άραγε; Έχτε άνετα να πληρώσετε τα ναύλα για το φέρρυ; Έχετε για να νοικιάσετε δωμάτιο; Με τι κρεβάτι; Τι σέρβις, Τι φαγητό;

Μενεγάκη επίδειξη χλιδής! Σε Πάνω απο 8 νησιά θα πάει και φέτος, εσύ;
Μενεγάκη επίδειξη χλιδής! Σε Πάνω απο 8 νησιά θα πάει και φέτος, εσύ;

Αναρωτιόμαστε πως, τόσο ευφυής άνθρωποι, κάνουν τέτοιες αναρτήσεις. Αναρωτιόμαστε με το φτωχό μας το μυαλό, πόσο φιλική, πόσο καλοπροαίρετη είναι η στάση τους αυτή, απέναντι σε κείνους που τους ακουλουθούν; Πόσο νοιάζονται γαι τη δική τους οικονομική κατάσταση; Πόσο πιστεύουν ότι το να ζηλεύουνε οι followers την δική τους ευμάρεια την οικονομική, τους κάνει καλό; Τους κάνιε να έχουν όραμα; Στόχο; Ελπίδα;

 

Μήπως το να χουν την Ελένη Μενεγάκη να θαυμάζουν ή και να ζηλεύουν τους κάνει καλό σε κάτι;

Αυτό θα νομίζει και η Ελένη και γι αυτό τους “μπουλάρει” ασταμάτητα! “Για το καλό μου” που έλεγε και ο Γιάννης Μηλιώκας!

 

Διαβάστε ακόμα:

οναδικά καρέ που δείχνουν μια πτυχή της σχέσης του διάσηομου ζευγαριού, την οποία ούτε είχατε δει, ούτε γνωρίζατε!Πρωτοφανείς στιγμές καταγεγραμμένες στον φακό του παπαράτσο και φυσικά εν γνώση και των δύο.

 

Τόσο ο Μάκης Παντζόπουλος, όσο και η Ελένη Μενεγάκη μπήκαν στην διαδικασία του δημόσιου τσακωμού τους με αφορμή την φωτογράφιση στα Άχλα. Ένα απίτευτο φωτογραφικό υλικό τραβηγμένο από τον φακό του freegossip.gr αποκλειστικά!

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που διαφωνούσαν μπροστά στον παπαράτσο αφού ο Μάκης πάντα της δήλωνε ανοιχτά ότι δεν του αρέσει να φωτογραφίζεται.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΚΑΤΣΑΔΑ του Ματέο ΜΑΛΩΝΕ στην Ελένη Μενεγάκη (φωτογραφίες)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΚΑΤΣΑΔΑ του Ματέο ΜΑΛΩΝΕ στην Ελένη Μενεγάκη (φωτογραφίες)

Ελένη ΜΕΝΕΓΑΚΗ Instagram: Κυκλοφοράει και τα ΣΠΑΕΙ!

Έλα όμως που περίμεναν τα εξώφυλλα των περιοδικών της…Τρίτης και αυτά της Τετάρτης και η Ελένη Μενεγάκη εκίνη την περίοδο είχε συνηθίσει να βρίσκεται μόνιμα στην πρώτη θέση!

Συχνά δεν ήταν το μεγαλύτερο θέμα σ’ αυτά, αλλά και το μοναδικό!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες)
Η Ελένη έχει …δραπετεύεσει από την εποτπέια του Μάκη και παίζει με τα νερά και τον φακό του παπαράτσο

Τέτοια ισχύ είχε τότε στις πωλήσεις. Μια ισχύ που κατά την δική μας άποψη πάντα, δεν προέκυψε από την τηλεοπτική της ικανότητα, αλλά στο ότι ξυπνούσε το ενδιαφέρον του κοινού για την  προσωπική της ζωή.

Όλοι – ακόμα και εκείνοι που δεν την έβλεπαν ποτέ – γνώριζαν πως είναι κάθε μέρα για τρεις ώρες στον αέρα!

Ελένη Μενεγάκη για Ζέτα Μενεγάκη! «Δίκιο είχε η μάνα μου και την έβγαλα τρελή!»

 

Από τότε λοιπόν που ο Μάκης μπήκε στην ζωή της, η Ελένη Μενεγάκη προσπάθησε να συμβαδίσει με την επιθυμία του να μην φωτογραφίζονται μαζί. Αυτό όμως ήταν κάτι που δεν ήθελε και φυσικά δεν αποδέχθηκε ποτέ. Πάντα είχε καλές σχέσεις μέχρι το 2013 – 2014 με τους παπαράτσι, επειδή καριβώς την εξυπηρετούσε αυτό στο να βρίσκεται στα εξώφυλλά και στο κέντρο της επικαιρότητας!

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: ΟΜΗΡΙΚΟΣ τσακωμός! Ήρθε να την “αρπάξει” από την παραλία Τον υπάκουσε αμέσως! Ναι, διαφωνούσαν μπροστά μας. Πεισματικά εκείνος έκανε συστάσεις στην Ελένη να μην καλεί τους παπαράτσι. Να μην τους προκαλεί ούτε στις δημόσιες εξόδους τους, ούτε στις …δημόσιες βουτιές τους στα Άχλα και αλλού!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες) 2
Ο Μάκης όμως σε λίγο φτάνει ξαναμένος. που βλέπει την φωτογράφιση της Ελένης και τα σκέρτσα στο φακό!

Όμως η Ελένη δεν μπορούσε χωρίς τις φωτογραφικές μηχανές απέναντι της. Το πως του εξηγούσε, εκείνη γνωρίζει. Πάντως ακόμα και μπορστά μας ένα βράδυ – εκτός από τις ημέρες στα Άχλα, μας εξηγούσε πως εκείνος δεν μπορεί να …καταλάβει.

Μοναδικό περιστατικό δεν μπορείς να το πεις, απλά τα υπόλοιπα που ήταν και πολλά ήταν και πιο κουλ ο Μάκης. Σηκωνόταν κια έφυεγε και η Ελένη έμεν μόνη της ή με κάποιο φίλο στην παραλία.

Τα παραπάνω δεν χρειάζεται αν σαι μάντης για να τα αντιληφθείς. Να καταλάβεις τα θέλω της Ελένης Μενεγάκη και τα “δεν θέλω” του Μάκη Παντζόπουλου.

Ελένη Μενεγάκη: ‘Δέν χαρίζω το χαμόγελό μου, ούτε χάνω ένα λεπτό από την προσωπική μου ζωή’
Έφτασε πάντως όχι μία φορά, αλλά πολλές που μπροστά στο φακό μας,…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες) 4
Την φωνάζει κοντά του. Εκέινη υπακούει. Και όταν φτάνει , βλέπετε από την στάση του σώματος και των δύο =, πόσο αυστηρές είναι οι συστάσεις που τις κάνει…

…εκείνος την άφηνε – δεν γράφουμε την λέξη “παρατούσε”, είδατε; – στην παραλία, ενώ μέχρι τότε λιάζονταν μαζί. Και μεις οι ίδιοι ξεχνάμε τα τόσα περιστατικά και πρέπει να κοιτάμε το αρχείο μας για να τα θυμηθούμε. Όπως παράδειγμα, αυτές οι πολύ χαρατηριστικές φωτογραφίες.

Αυτές μας έρχονται στο μαυλό επειδή θυμόμαστε πως τις έχουμε δημοσιεύσει. Όμως κάθε λίγο, θυμόμαστε άλλες, από άλλη μέρα, άλλη ώρα, με άλλα μαγιό, άλλο σκηνικό μεταξύ τους, στην ίδια παραλία. Σκεφτείτε, πως στην συγκεκριμένη σειρά φωτόγραφιών, ο Μάκης έχει “αρπάξει” τη Μενεγάκη ερχόμενος να τη βρει στην παραλία όπυ έκανε το μπάνιο της. Με τα χέρια σταυρωμένα και όλο του το σώμα να “φωνάζει” τον θυμό του που φωτογραφιζόταν απατεί και καταφέρνει να ντυθεί και αν τον ακολουθήσει, με΄σα στο ξενοδοχείο!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Η Ελένη Μενεγάκη ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ με τον Μάκη Παντζόπουλο (φωτογραφίες) 5
Της λέει να ντυθεί και να φύγουν – ενώ δεν έχει περάσει και πολύ ώρα από την στιγμή που η Ελένη μενεγάκη βγήκε για το μπάνιο και την φωτογράφιση της!…

Εκείνη αντιλαμβανόμενη πως δεν μπορεί αυτή τη φορά να κάνει αλλιώς και μάλιστα πως ο Μάκης δεν μπορεί αν περιμένει, ντύνεται βιαστικά για να τον ακολουθήσει!
Σε επόμενη ανάρτηση, θα σας δείξουμε καρέ – καρέ άλλο photostory, από την αρχή μέχρι το τέλος του με λαζάντες για να καταλάβετε απόλυτα.

Νέα Ελένη Μενεγάκη και Ελένη Μενεγάκη Νέα!

Εκείνη ήθελε να τη φωτογραφίζουμε με μαγιό και γι αυτό φορούσε και κάθε μέρα που βρισκόμασταν στα Άχλα, διαφορετικό μπικίνι. Δηλαδή αν επί πέντε μέρες φορούσε το ίδιο, θα είχαμε μόνο ένα μπικίνι.

Η Ελένη Μενεγάκη φρόντιζε για την εικόνα της και γι αυτό ήθελε τους παπαράτσι στην Άνδρο.
Ο Μάκης Παντζόπουλος, όχι. Το τι έλεγαν μεταξύ τους, δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορούμε όμως να το υποθέσουμε, αφού αυτό που καταγράφει ο φακός, είναι ξακάθαρο από χιλιόμετρα! Εκείνο το μεσημέρι η Ελένη είχε κατέβει μόνη της στην παραλία. Την χαιρετήσαμε και κάναμε τη δουλειά μας. όσο φωτογραφίζαμε εκείνη να πλατσουρίζει στα ρηχά νερά της παραλίας, έφατσε ο Μάκης!

Η Ελένη Μενεγάκη "ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ" με τον Μάκη Παντζόπουλο
Της λέει να ντυθεί και να φύγουν – ενώ δεν έχει περάσει και πολύ ώρα από την στιγμή που η Ελένη μενεγάκη βγήκε για το μπάνιο και την φωτογράφιση της!..

Η Ελένη απολαμβάνει τη θάλασσα και τα κλικ του παπαράτσι, μόνη της, ενώ ο Μάκης δεν έχει φτάσει ακόμα

Ελεάνα Χρυσικοπούλου: Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη, Μενεγάκη,….

Ο Μάκης έχει έρθει από το ξενοδοχείο και φωνάζει στην Ελένη να έρθει κοντά του για να φύγουν

Ο Μάκης έχει σηκώσει με τα χέρια του και το δίχτυ που έχει για να του κάνει σκιά… πιστεύοντας πως κόβει το πλάνο από τον φωτογράφο

Ο Μάκης περιμένει κάτω από το αυτοσχέδιο δίχτυ – τέντα για τους πελάταες του ξενοδοχείου, να φτάσει η Ελένη σε κείνον…γρήγορα

Ελένη Μενεγάκη καβγάς

Slide Up
x