Δέσποινα Βανδή: ”Θυμός υπάρχει. Και κούραση υπάρχει. Είναι πολλά τα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί αυτή την περίοδο.”

Δέσποινα Βανδή: ”Θυμός υπάρχει. Και κούραση υπάρχει. Είναι πολλά τα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί αυτή την περίοδο.”

Δέσποινα Βανδή: ”Θυμός υπάρχει. Και κούραση υπάρχει. Είναι πολλά τα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί αυτή την περίοδο.” Δέσποινα Βανδή: «Οι διαστάσεις των καταγγελιών έχουν αφυπνίσει πολλούς γονείς»
H Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και με ποιον τρόπο το συζήτησε με τα παιδιά της.

Εκτός από το θετικό της συνάντησης σας, βγήκαν και πολλά αρνητικά αυτή την εποχή του εγκλεισμού. Σαν οι άνθρωποι να είναι θυμωμένοι.

Δέσποινα Βανδή ξύνει πληγες: Η διακοπή της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη.

Θυμός υπάρχει. Και κούραση υπάρχει. Είναι πολλά τα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί αυτή την περίοδο. Νιώθεις ότι είσαι σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Εγώ έχω το προνόμιο επειδή κάνω τηλεόραση να μπορώ να είμαι ενεργή σ’ ένα κομμάτι, όχι στο δικό μου, το μουσικό, αλλά στο κομμάτι των εκπομπών.

Δέσποινα Βανδή: “Αυτό με καταστρέφει”

Και δόξα τω Θεώ που με το «My Greece» ταξιδεύω και είναι ευτυχία που φεύγω από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μου. Βάλλεσαι οικονομικά, βάλλεσαι ψυχολογικά γιατί χάνεις την καθημερινότητα σου. Σαν να έγινε η ζωή μας μονοδιάστατη. Χάσαμε και εκτιμήσαμε τα αυτονόητα. Και ενώ την πρώτη καραντίνα την είδαμε ως μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε από συρτάρια μέχρι σχέσεις, τώρα, με τη δεύτερη, νιώθω πως στερεύουν τα ψυχικά μας αποθέματα.

ΒΑΝΔΗ – ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ…ΔΙΑΖΥΓΙΟ!

Εσύ τι «καθάρισες» στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας;

Όταν ζεις σε φασαρία, δεν προσφέρεις το θείο δώρο της περισυλλογής στον εαυτό σου. Το να έχεις χρόνο να σκεφτείς σου δίνει και την ευκαιρία να παρατηρείς. Προσωπικά, και με φίλους επαναπροσδιορίσαμε τις ζωές μας και τις προτεραιότητες μας. Ησυχάσαμε και ακούσαμε το μέσα μας. Μια συνάντηση ήταν το μόνο που χρειάστηκε για να ξεκινήσει μισ θερμή σχέση ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση.

Από το «ησύχασε το μέσα μας» περάσαμε, όμως, στο «γίνεται πολύς θόρυβος». Αναφέρομαι στις τελευταίες καταγγελίες που, ξεκινώντας από τον αθλητισμό, έχουν απλωθεί στο θέατρο.

Το απίστευτο σχόλιο για τη Δέσποινα Βανδή μπροστά στη μητέρα της, Άννα Βίσση

Με χαροποιεί το γεγονός ότι πολύ γενναία κορίτσια και αγόρια, γυναίκες και άνδρες, μπήκαν σε μια διαδικασία να μιλήσουν ανοιχτά χωρίς να φοβούνται. Δεν χωράει σε αυτό που συμβαίνει το συναίσθημα του φόβου, αλλά το συναίσθημα του σθένους και της τόλμης. Η αίσθηση που έχω είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι για χρόνια, ενώ ο φόβος τους κοιτούσε μέσα στα μάτια, απέφευγαν να τον αντικρίσουν. Τη στιγμή, λοιπόν, που αποφάσισαν κι αυτοί να καρφώσουν το βλέμμα τους επάνω του, ο φόβος έκανε πίσω, έπαθε συντριβή.

Δέσποινα Βανδή: “Ο γιος μου γύρισε στεναχωρημένος για δημοσιεύματα. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ”

Και μιλώντας ησύχασαν από ένα πολύ μεγάλο βάρος της τύχης τους που το κουβαλούσαν και την αντάριαζε. Απλά, δεν βγήκα δημόσια να τοποθετηθώ γιατί θεωρώ πως αυτή η ώρα τους ανήκει, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Για μένα είναι αυτονόητο πως όλοι είμαστε μαζί τους. Ευτυχώς που έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις το θέμα και έχει αφυπνίσει και πολλούς γονείς για να μιλήσουν στα παιδιά τους για τη σεξουαλική παρενόχληση και τη βία. Και νομίζω ότι πλέον δεν 0α φοβούνται και τα παιδιά να μιλήσουν.

Εσύ πως το έχεις διαχειριστεί με τα παιδιά σου αυτό το θέμα;

Τους έχω μιλήσει από πολύ μικρή ηλικία. Γιατί γνωρίζω ότι η σεξουαλική κακοποίηση είναι κάτι που προέρχεται από πρόσωπα συγγενικά ή του φιλικού περιβάλλοντος. Διαβάζω πολύ και ήθελα να γνωρίζουν από μωρά τα όρια της προσέγγισης του οποιουδήποτε. Τώρα το έμαθαν όλοι.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ”ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.”

Πάντως, επειδή σε γνωρίζω 23 χρόνια, σε έχω δει να κάνεις κάποιους τσαμπουκάδες στα καμαρίνια.

Το ότι δεν συνέβη σε μένα δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει στους άλλους γύρω μας. Είναι κάτι που γίνεται χρόνια και σε όλους τους χώρους, όχι μόνο στο τραγούδι. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω για το πώς αντέδρασα εγώ σε άβολες καταστάσεις.

Previous ArticleNext Article

Δέσποινα Βανδή! «Έπαθα σοκ, όταν μου είπε πως “Προτιμώ ο γιος μου να μπλέξει με ναρκωτικά, παρά να γίνει πο@@@ης”»

Δέσποινα Βανδή! «Έπαθα σοκ, όταν μου είπε πως “Προτιμώ ο γιος μου να μπλέξει με ναρκωτικά, παρά να γίνει πο@@@ης”» ΗΔέσποινα Βανδή σε νέα συνέντευξή της στον Βασίλη Θανόπουλο και το «Antivirus» μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει την ομοφυλοφιλία και πώς έχει καταφέρει να περάσει στο γιο της τη συγκεκριμένη ερωτική επιλογή ως φυσική.

‘Πείτε μου τις επιτυχίες της τελευταίας 5ετίας της Δέσποινας Βανδή’

«Θα έπρεπε να τα έχουμε ξεπεράσει αυτά» είπε η ερμηνεύτρια. «Τα παιδιά μας να μεγαλώνουν ήδη σε μια κοινωνία όπου οποιαδήποτε ταυτότητα (σεξουαλική, φύλου ή όποια άλλη), οποιοδήποτε χαρακτηριστικό σου δεν θα σε προσδιορίζει. Συγγνώμη, δηλαδή, σε προσδιορίζει εσένα το ότι έχεις καστανά μάτια ή ξανθά μαλλιά; Όχι! Γιατί πρέπει όμως να σε προσδιορίζει, για παράδειγμα, το ότι είσαι γκέι; Εγώ είμαι 1,68. Είναι σαν να με βάζει κάποιος να απολογούμαι για το ύψος μου ή για τα κιλά μου. Είμαστε αυτοί που είμαστε και δεν επιδέχεται καμία διαπραγμάτευση ούτε συζήτηση ούτε τίποτα».

ΕΠΙΘΕΣΗ στην Δέσποινα Βανδή: Πώς ξέπεσε έτσι; Πολύς κόσμος δεν την χωνεύει

«Σε προσδιορίζει εσένα το ότι έχεις καστανά μάτια ή ξανθά μαλλιά; Όχι! Γιατί πρέπει όμως να σε προσδιορίζει, για παράδειγμα, το ότι είσαι γκέι;»

Η Βανδή θυμήθηκε μια χαρακτηριστική αντίδραση του γιου της, όταν εκείνος ήταν έξι ετών, που τη γέμισε ικανοποίηση: «Θυμάμαι κάποια στιγμή που αναρωτήθηκε για ένα φιλικό μας γκέι ζευγάρι, που είχε καιρό να δει μαζί. Συγκεκριμένα, με ρώτησε αν έχουν χωρίσει.

ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ: ”Η ΒΑΝΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ”

Μου μίλησε με τέτοια φυσικότητα. Δεν πέρασε ποτέ από το στάδιο να χρειαστεί κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για να καταλάβει. Μου άρεσε τόσο πολύ όταν το άκουσα αυτό, γιατί κατάλαβα πως στο παιδί μου δεν υπάρχουν ερωτηματικά. Αντιλαμβάνεται τη φυσικότητα του όλου θέματος. Το αναγνώρισα ως μια προσωπική μου νίκη ως μητέρα».

Δέσποινα Βανδή: Ο Άγριος τσακωμός με τον Τρύφωνα Σαμαρά!

«Θυμάμαι κάποια στιγμή που αναρωτήθηκε για ένα φιλικό μας γκέι ζευγάρι, που είχε καιρό να δει μαζί. Συγκεκριμένα, με ρώτησε αν έχουν χωρίσει. Μου μίλησε με τέτοια φυσικότητα»

Τι απάντησε όμως όταν ρωτήθηκε αν έχει έρθει αντιμέτωπη με ομοφοβικά περιστατικά και σχόλια; «Μου έχει τύχει και με ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζετε κι εσείς οι ίδιοι. Ειδικά με ένα άτομο, που ήταν τόσο σοκαριστικό για μένα, γιατί τυχαίνει και να θεωρείται και gay idol, αν στέκει αυτός ο όρος.

Δέσποινα Βανδή–Ελένη Μενεγάκη: Γιατί διέκοψαν κάθε σχέση οι πάλαι ποτέ κολλητές

Είναι ένα πολύ προβεβλημένο άτομο, με το οποίο μιλούσαμε κάποια στιγμή στο σπίτι και έπαθα σοκ, όταν μου είπε πως “Προτιμώ ο γιος μου να μπλέξει με ναρκωτικά, παρά να γίνει πο@@@ης”. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που έφτασε στα αυτιά μου. Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας “Από τα ναρκωτικά μπορείς να απαλλαγείς”. Φυσικά και διαπληκτιστήκαμε, αλλά μου είχε πέσει το σαγόνι».

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ”ΕΙΧΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ”

Διάρρηξη Βανδή-Νικολαϊδης: Τι χάραξαν οι ληστές στον τοίχο του σπιτιού.

Διάρρηξη Βανδή-Νικολαϊδης: Τι χάραξαν οι ληστές στον τοίχο του σπιτιού. Τι χάραξαν στον τοίχο του σπιτιού των Βανδή-Νικολαϊδη μετά τη διάρρηξη;

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα της Βούλας καθώς έχει μόλις τελειώσει την κατάθεση που έδωσε στους αξιωματικούς της ασφάλειας…

Φλύκταινες! Οταν η Δέσποινα Βανδή τα… ΕΒΑΛΕ με τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Τους περιέγραψε τι συνέβη στο σπίτι του χθες το απόγευμα την ώρα που ο πρώην ποδοσφαιριστής, η σύζυγος του Δέσποινα Βανδή και τα δυο τους παιδιά έλειπαν.

«Η διάρρηξη πρέπει να έγινε μεταξύ 7 το απόγευμα και 10 το βράδυ όταν όλοι λείπαμε από το σπίτι. Όταν γυρίσαμε διαπιστώσαμε ότι άγνωστοι είχαν μπει από ανασφάλιστο παράθυρο. Μας έχουν πάρει κοσμήματα, ρολόγια και προσωπικά μας αντικείμενα» φέρεται να είπε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν στο θέατρο Ακροπόλ για την απογευματινή παράσταση Mamma Mia ενώ τα δυο της παιδιά σε σπίτια φίλων τους.

ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ! “ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ…”

Το πολυτελές σπίτι, όπου το ζευγάρι έχει μετακομίσει το 2013, βρίσκεται σε έναν λόφο της Βούλας και κανείς από τους γύρω ενοίκους δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών οι διαρρήκτες, που πιθανότατα έχουν παρακολουθήσει τις κινήσεις του ζευγαριού Νικολαΐδη – Βανδή και γνώριζαν το πρόγραμμά τους, έμειναν στο σπίτι ελάχιστα λεπτά καθώς ικανοποιήθηκαν από την λεία που βρήκαν στην κρεβατοκάμαρα.

Α

Δέσποινα Βανδή συνέντευξη: «Οταν αντιμετωπίζεις τον φόβο, απελευθερώνεσαι»

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταθέσεις των Βανδή-Νικολαϊδη, οι ληστές χάραξαν στον τοίχο του σπιτιού το χαρακτηριστικό γράμμα “Α” από το σήμα της αναρχίας.

ΚΡΑ, ΚΡΑ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: «ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ»