freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Στη ΦΟΡΑ! Όλες οι ΣΧΕΣΕΙΣ της Φαίης Σκορδά πριν το Γιώργο Λιάγκα!!! Το παρακάτω κείμενο είναι σαν μια βιογραφία με αφήγηση του ιδίου του …βιογραφόμενου! Στο διαδύκτιο είναι ωραίο που δν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για άλλες σχέσεις της Φαίης Σκορδά. Άλλο για ν’ ακούς κα΄τι σαν ραδιοαρβύλα και ΄λαλο να υπάρχουν στοιχεία. Οπότε,..

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΓΟΝΙΟΣ

…αισθηματικές περιπέτειες της Φαίη Σκορδά, όσο κι αν ψάξεις, φαίνεται να ξεκινούν από τον Γιώργο Λιάγκα! Εντυπωσιακό, σχεδόν απίστευτο και δεν νομίζω να περιμένατε ν’ ανατρέξουμε με ειδικές αποστολές στην Μπολόνια, στο Κιλκίς και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαπιστώσουμε, αν οι δεσμοί της Φαίης Σκορδά ήταν στ’ αλήθεια ο εξής ένας: Γιώργος Λιάγκας!

Κι όμως! Λες και μια μυστική υπηρεσία εξαφάνισε κάθε ίχνος.

Λες και ζούμε ένα αστυνομικό μυστήριο. Βέβαια, σ’ αυτό υπάρχει και η εξήγηση του ότι η Φαίη Σκορδά, πριν γίνει γνωστή, δεν υπήρχε λόγος να συντάσονται κείμενα για την ζωή της. Άρα η δημόσια εικόνα της ξεκίνησε να καταγράφεται πολύ – πολύ αργότερα! Κάνει όμως εντύπωση που κράτησε ερμητικά κλειστά τα προσωπικά της, ακόμα και μετά τον ερχομό της στην Αθήνα και στο Alter!

Διαβάστε παρακάτω τα έργα και τις ημέρες της γοητευτικής Φαίης στην Αθήνα…έτσι όπως εκείνη θέλει να τα ξέρουμε!

ΣΟΚ: Γι’ αυτό χώρισαν Λιάγκας και Σκορδά – Αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα – ΔΕΝ έχει γραφτεί πουθενά!

Η μετακόμιση στην Αθήνα και ο έρωτας

Το να έρθει στην πρωτεύουσα δεν ήταν ποτέ ένας από τους στόχους της Φαίης, εφόσον στη Θεσσαλονίκη περνούσε καλά, ήξερε τον κόσμο, έβγαζε χρήματα, είχε εξέλιξη.

Είχε νοικιάσει και ένα διαμέρισμα στην καρδιά της πόλης, στην οδό Ικτίνου, και ένιωθε ότι δεν είχε λόγο να έρθει στην Αθήνα. Οταν της έγινε η πρόταση από το ALTER πήγε στο ραντεβού χωρίς να είναι ξετρελαμένη διότι ένιωθε πως θα άφηνε περισσότερα από όσα περίμενε να βρει. Ομως ποτέ της δεν άφησε αναπάντητη μια πρόκληση για να το κάνει τώρα.

Πέρασε πολύ δύσκολα, αφού, όπως πολλές φορές έχει ομολογήσει,…

…πήγαινε στο κανάλι το πρωί και έφευγε το βράδυ, ενώ δούλευε ακόμα και τις Κυριακές. Δεν έβγαινε, δεν γνωριζόταν με κόσμο και δεν είχε παρέες, δεν εξερευνούσε τον καινούριο τόπο διαμονής της. Στην ουσία άρχισε να βγαίνει όταν γνώρισε τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2010. Στην αρχή βέβαια τον είχε «κρυμμένο», όπως καταγγέλλει συχνά και ο ίδιος, αφού θεωρούσε ότι έτσι προστάτευε τόσο τον εαυτό της όσο και το όποιο μέλλον θα είχε η σχέση. Εξάλλου πάντοτε έκανε μεγάλες σχέσεις.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ!

Ανέκαθεν δούλευε πολύ και δεν είχε ιδιαίτερα έντονη προσωπική ζωή, ούτε πολλούς δεσμούς.

Μολονότι στη Θεσσαλονίκη είχε φίλους και έκανε εξόδους, στην Αθήνα δεν ίσχυε το ίδιο και όταν ο σύζυγός της στα πρώτα τους ραντεβού τής έλεγε να βγουν, αυτή απαντούσε μονίμως «μωρέ, ας μείνουμε σπίτι καλύτερα» κ.λπ. Ωστόσο, από τη στιγμή που ένιωσε ασφαλής μέσα στη σχέση δεν είχε πρόβλημα και να το δημοσιοποιήσει. Την πρώτη φορά που την κάλεσε σπίτι του ο Γιώργος Λιάγκας παράγγειλε σουβλάκια. Η έκπληξή της όταν άνοιξε το ντουλάπι της κουζίνας για να βρει πιάτα και το μόνο που βρήκε ήταν διαφημιστικά ποτήρια -από εκείνα που δίνουν στα βενζινάδικα- του φάνηκε υπερβολική.

Το ότι δεν υπήρχε ούτε ένα πιάτο σε ένα μέχρι τότε εργένικο σπίτι, κατά τον Λιάγκα…

…ήταν κάτι απολύτως φυσιολογικό. Οταν η Φαίη τον ρώτησε αν έχει τουλάχιστον κανονικά ποτήρια, της απάντησε με γνήσια αντρική απορία: «Γιατί, αυτά τι είναι;». Οι διάλογοι αυτοί μεταξύ τους, τα αστεία τους, η ενόχλησή της όταν έχει αντίθετη γνώμη για κάτι βγαίνουν αβίαστα και στο γυαλί.

Δεν υπάρχουν ανασφάλειες κρυμμένες κάτω από το χαλί για να ενοχλείται εάν δεν βγάζει την ατσαλάκωτη εικόνα της κέρινης παρουσιάστριας. Ο κόσμος σε κάθε της επαγγελματικό σταθμό -αλλά και οι πρωτιές στα νούμερα βεβαίως, βεβαίως- της έχουν δώσει τη σιγουριά που την κάνει να γελάει με τις μικρές αναποδιές, τις οποίες θεωρεί άλλωστε το αλατοπίπερο σε μια εκπομπή και αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητας.

Φαίη Σκορδά: Με αυτο το παπαράτσι εγκαινίασε την πλαστική στο στήθος της

Η σχέση της με τον άντρα της ζωής της είδε τα φώτα της δημοσιότητας…

…όταν κυκλοφόρησε σε έντυπο μια φωτογραφία που απεικονίζει τους δυο τους να κάνουν βόλτα στο Μοναστηράκι. Ηταν σχεδόν καλοκαίρι, καθημερινή, και το κέντρο της Αθήνας έμοιαζε έρημο. Είχαν βγει και στο τέλος είχαν καταλήξει να περπατάνε άσκοπα σε ολόκληρο το ιστορικό κέντρο. Ηταν η πρώτη φωτογραφία που αποδείκνυε τον δεσμό τους.

Απορούσαν και οι δύο για πολύ καιρό πώς τους βρήκαν, καθώς κανείς δεν ήξερε ότι θα πήγαιναν εκεί, ούτε καν οι ίδιοι, απλώς έτυχε να τους φέρει προς τα εκεί ο δρόμος τους.

Χρόνια αργότερα η Σάσα Σταμάτη εκμυστηρεύτηκε στη Φαίη ότι αυτή ήταν η ηθική αυτουργός για τη δημοσίευση της φωτογραφίας. Κάποιος φωτογράφος, της αποκάλυψε, έτρωγε αμέριμνος σε ένα ταβερνάκι όταν τους είδε να περνούν από μπροστά του και δεν μπορούσε να χάσει τέτοια ευκαιρία. Ετσι η φωτογραφία έφτασε στα χέρια της και πήρε τον δρόμο για το τυπογραφείο.

Εκτοτε θα ξαναβρίσκονταν στην περιοχή κάτω από την Ακρόπολη, την επόμενη φορά…

…όμως την έκπληξη δεν θα την έκανε μια αδιάκριτη φωτογραφία, αλλά ένας παλιός ναυτικός στα Αναφιώτικα που τους αναγνώρισε και τους κάλεσε στο σπίτι του για τη «φοβερή ρακή» του και κάποιες ιστορίες από τα παλιά. Η Φαίη ποτέ δεν είχε πρόβλημα να μιλάει με τον κόσμο, άλλωστε ακόμη και στην Ιταλία αυτό έκανε, σε βαθμό μάλιστα να έχει μάθει τα ερωτικά δράματα όλων των δημοσίων υπαλλήλων που έπαιρναν το πρωινό τρένο και κάθονταν δίπλα της.

Τα δικά της ερωτικά, από την άλλη, ακολούθησαν ανάλογη με τα επαγγελματικά της -ανοδική- πορεία.

Ταυτόχρονα με τη μεταγραφή στο MEGA, όπου Φαίη και Γιώργος έμειναν για τρία χρόνια πριν μετακομίσουν οικογενειακώς στον ΑΝΤ1, εκείνη ανακάλυψε ότι η οικογένειά τους θα γινόταν τριμελής.

Ηταν μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα που είχαν πάει αμέριμνοι στη θάλασσα όταν η Φαίη πέταξε στον Γιώργο,…

…μισοαστεία-μισοσοβαρά, ότι έχει καθυστέρηση και «ενδέχεται να είμαι έγκυος». Οσοι έχει τύχει να παρακολουθήσουν έστω και μια φορά τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό» μπορούν εύκολα να τον φανταστούν να πετάγεται και να τρέχει να βρει το πλησιέστερο φαρμακείο για τεστ εγκυμοσύνης. Την πήρε από το χέρι, τη σήκωσε με το ζόρι, την οδήγησε στην τουαλέτα και της είπε «τώρα θα κάνεις το τεστ, πάμε να μάθουμε».

Και το εννοούσε, αφού μπήκε και ο ίδιος μέσα στην τουαλέτα…

…και δεν έβγαινε αν δεν έβλεπε το αποτέλεσμα, ενώ κατόπιν επέμενε να κάνουν και μια δεύτερη δοκιμή για σιγουριά. Δεύτερο τεστ δεν έκαναν ποτέ, δεν χρειάστηκε, κάνουν όμως δεύτερο παιδί για παρέα στον μικρό Γιάννη, ο οποίος νομίζει ότι όλος ο κόσμος είναι φίλοι και γνωστοί αφού μόλις τον αντικρίζουν όλοι τού απευθύνονται γελαστά: «Γεια σου, Γιαννάκη. Τι κάνεις;». Η ερώτηση «είσαι ο γιος της Φαίης και του Γιώργου;» είναι ήδη περιττή.

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner