freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,Τα φτωχικά χρόνια των Άντζελα Δημητρίου, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, Ελένη Μενεγάκη, Σάκης Ρούβας κ.α Μπορεί να φαίνεται πως τώρα, η ζωή τους είναι γεμάτη στρας και δόξα. Αλλά σε πολλές περιπτώσεις, πριν μεγάλη αναγνωρισιμότητα, πάλεψαν σκληρά. Και πέρασαν κακουχίες.Θανάσης Βισκαδουράκης

Σε συνεντεύξεις του, θυμάται τον εαυτό του να κλαίει έξω από το θέατρο γιατί δεν είχε χρήματα να αγοράσει φαγητό ή να πληρώσει τη σχολή του. Όπως μάλιστα αποκαλύπτει ζούσε με πράγματα που του έδιναν συνάδελφοί του όπως ο Γιάννης Ζουγανέλλης ή ο Σάκης Μπουλάς.

Δεν θα ξεχάσω ένα απόγευμα στην Πατησίων, όπου έκλαιγα έξω από το Θέατρο Μινώα. Επειδή είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος, δεν έλεγα ποτέ στον διπλανό μου ότι πεινάω, ότι στερούμαι. Κάποια στιγμή, ήρθε δίπλα μου ο Γιάννης Ζουγανέλης και με ρώτησε «γιατί κλαις;».

Ζούσα τότε σε ένα υπόγειο της Αχαρνών. Του είπα «πλήρωσα το ενοίκιο ίσα-ίσα και δεν έχω να πληρώσω τη σχολή. Δεν έχω να φάω». Πήγε στο καμαρίνι του και μου έδωσε ένα ποσό για να μπορέσω να συντηρηθώ. Για δύο χρόνια έτρωγα σκέτα μακαρόνια με κέτσαπ από το σούπερ μάρκετ. Έζησα! Έχω ζήσει για χρόνια με δανεικά πράγματα. Τα δικά σου άχρηστα πράγματα για μένα ήταν θησαυρός.

Ελένη Μενεγάκη

Ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει για τα δύσκολα και φτωχικά παιδικά χρόνια που έχει ζήσει η Ελένη Μενεγάκη. Πολλές από τις προσωπικές ιστορίες που έχει αποκαλύψει συγκλονίζουν.

Σάκης Ρούβας

«Μεγάλωσα σε μια πολύ φτωχή οικογένεια, ζούσαμε πέντε άτομα σε 45 τετραγωνικά. Ουσιαστικά σε ένα δωμάτιο που έσταζε νερά, χωρίς καμιά άνεση, έχοντας χρήματα μόνο για τα απαραίτητα. Επιπλέον, υπήρξε και το διαζύγιο των γονιών μου που δυσκόλεψε τα πράγματα ακόμη περισσότερο…».Γιώργος Μαυρίδης

Ο Γιώργος Μαυρίδης του World Party έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Όπως ο ίδιος έχει πει ο πατέρας του μπαινόβγαινε στη φυλακή κι η μητέρα του εργαζόταν σκληρά για να καταφέρει να τον μεγαλώσει. Το περιβάλλον όπου ζούσε δεν ήταν ιδανικό για ένα παιδί και λόγω όλης της κατάστασης δεν μπορούσε να διαβάζει. Θυμάται τον εαυτό του να κοιμάται στο θρανίο. Παράλληλα έπρεπε κι ο ίδιος να δουλεύει για να τα βγάζει πέρα, έτσι αποφάσισε πως έπρεπε να εγκαταλείψει την ιδέα του απολυτηρίου.

Τέτα Καμπουρέλη

Η μητέρα της ήταν καμαριέρα κι ο πατέρας της υδραυλικός, βιοπαλαιστές. Όπως βέβαια λέει δεν της έλλειψε κάτι απλά έμαθε να ζει με τα λίγα.

Διάσημοι με φτωχικά χρόνια: 10 περιπτώσεις που πέρασαν δύσκολα
Άντζελα Δημητρίου

Έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που πέρασε η Άντζελα Δημητρίου στα παιδικά της χρόνια. Την φτώχεια που την ανάγκασε να εγκαταλείψει από νωρίς το σχολείο και να βρει δουλειά. Στα 14 της ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο.

Τάμτα

Δε θέλει ποτέ να γυρίσει στην ανασφάλεια και την ανέχεια του παρελθόντος. Θυμάται τον εαυτό της να περιμένει στην ουρά με το κουπόνι για ψωμί, να ζητάει φαγητό από τους γείτονες.

Ο διάσημος τραγουδιστής μιλά για τα φτωχικά χρόνια
“Όταν ήρθαμε από τη Ρωσία, ρωσάκι με λέγανε. Συγκινούμαι με τους πρόσφυγες τώρα γιατί βάζω και τον εαυτό μου εκεί. Κι εμείς κάπως έτσι ήρθαμε στην πατρίδα και μέναμε σε ένα δωμάτιο έξι άτομα. Με ψιλοκορόιδευαν γιατί ήξερα να μιλάω μόνο ρώσικα και λίγα ποντιακά. Δεν είχα λεφτά να σπουδάσω, να πάω βραδινό γυμνάσιο, να μάθω αγγλικά και γι’ αυτό όλη αυτή η δύναμη έπεσε πάνω στην Κωνσταντίνα. Να μάθει αγγλικά, να πάει σε καλό σχολείο” έχει πει χαρακτηριστικά σε
Ελένη Φουρέιρα

“Μεγάλωσα πολύ φτωχικά. Δεν είχα να πάρω παπούτσια και ψώνιζα παπούτσια από τη λαϊκή. Το έχω καημό που δεν έχω πάει μια εκδρομή τριήμερη, πενθήμερη όπως τα άλλα παιδιά. Στα 13 μου μοίραζα φυλλάδια και δούλευα πωλήτρια. Ζούσαμε σε τόσο μικρό σπίτι που κοιμόμουν στο μπάνιο. Γιατί οι τρείς αδελφές κοιμόμασταν σε ένα δωμάτιο και ο αδελφός μου στο σαλόνι. Όταν ήθελα ησυχία για να κοιμηθώ πήγαινα στο μπάνιο.”

Αντωνία Καλλιμούκου

Και η Αντωνία Καλλιμούκου έχει περάσει πολύ δύσκολα στα παιδικά της χρόνια. Όσο για όταν γέμιζε το ψυγείο – κάτι που γινόταν σπανίως – με τον αδελφό της χοροπηδούσαν από χαρά.

https://freegossip.gr/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner