Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

ΜΟΝΑΖΕΙ ο Ντέμης Νικολαΐδης! 7 μήνες μετα το ΔΙΑΖΥΓΙΟ με την ΒΑΝΔΗ «Πριν από κάποιους μήνες είχε γραφτεί πως είναι σε σχέση με παίκτρια του GNTM, ωστόσο αυτό δεν ίσχυε και το διέψευσε ο ίδιος σε συνεργάτες του στην εκπομπή που παρουσιάζει σε συνδρομητικό κανάλι. Είναι στο σπίτι του κλεισμένος, πηγαίνει στην εταιρία του και βλέπει παλιούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν βγαίνει καθόλου έξω και βλέπει μόνο αθλητικά κανάλια» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο Πρωινό.Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μιλώντας για τα παιδιά του στην εκπομπή Game Night στον Sport 24.

Δέσποινα Βανδή Ντέμης Νικολαΐδης! Δύο ΞΕΝΟΙ στην ίδια πόλη.

Στην ερώτηση «πώς είναι να είσαι πατέρας;», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σύζυγος της Δέσποινας Βανδή, απάντησε: «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν…

Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης περιγράφει την Δέσποινα Βανδή με μία ΛΕΞΗ

«Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν» συνέχισε ο Ντέμης Νικολαΐδης φανερά συγκινημένος.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ντέμης Νικολαΐδης! Δεν μπορεί να ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ τον ΧΩΡΙΣΜΟ του απο την Δέσποινα Βανδή!

Η ζωή έξι μήνες μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή

Έξι μήνες έχουν περάσει περίπου, από την ημέρα που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό αποκάλυψε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι μόνος στην προσωπική του ζωή και ζει σε σπίτι στην Παιανία, όπου μετακόμισε μετά από τον χωρισμό.

Ντέμης Νικολαΐδης για χωρισμό απο Βανδή: ”Με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα”

Ο Ντέμης Νικολαΐδης περιγράφει την Δέσποινα Βανδή με μία ΛΕΞΗ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης περιγράφει την Δέσποινα Βανδή με μία ΛΕΞΗ «Με δύο-τρεις λέξεις αν πρέπει να πω κάτι για τη Δέσποινα, θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα» είπε αρχικά. Ήμουν στο γραφείο μου, η Δέσποινα μαγείρευε, την φώναξα και της είπα ότι θέλω να παντρευτούμε. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη, ήθελα να κάνω παιδί, παρόλο που ήμουν νέος.

ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ: «Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΦΙΣΑ.»

Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε και η Δέσποινα ήταν έγκυος ταυτόχρονα, χωρίς να το ξέρουμε. Το να με ακολουθήσει στη Μαδρίτη ήταν εντελώς αυτονόητο για εκείνη. Δεν τέθηκε καν θέμα, δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ.

COVID-19: Οι αγκαλιές και τα φιλιά με τους θαυμαστές της λείπουν στην Δέσποινα Βανδή!!

Οι δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα την Μελίνα, γιατί εγώ έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδο. Σίγουρα θα υπήρχαν μία-δύο στιγμές που θα ζήλεψε ο ένας τον άλλον, αλλά έχει να κάνει με τον άνθρωπο, τι δικαίωμα σου δίνει. Όχι, δεν είχαμε τέτοια μεταξύ μας.

Έτσι…ΧΩΡΙΣΑΝ Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαίδης!

Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Θυμήσου. Δεν υπάρχει γιατί. Μου αρέσει η μελωδία και ο στίχος», είπε στη συνέντευξή του ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Η πρώτη φορά που την είδα ήταν σε αφίσα. Μετά την είδα από κοντά να τραγουδάει. Μετά την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε και κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό, αλλά κάτι πιο σοβαρό. Περάσανε 21 χρόνια.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :